Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Önce evimizde, sonra deplasmanda

Bölgesel Amatör Lig 12. grup maçında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor grubun iddialı takımı Edirnespor'u 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Sezona mutlak 3. lig parolasıyla başlayan ve iddialı transferler ile kadrosunu güçlendiren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Murat Yıldırım başkanlığında sezonun ilk galibiyetine Edirnespor karşısında ulaştı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve Ahmet Epli'nin de izlediği karşılaşma Alemdağ stadı'nın tadilatının bitmemesi nedeniyle Çavuşbaşı stadında oynandı.

Seyir zevki oldukça yüksek olan karşılaşmada Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ikinci yarıda Yemen Taş'ın çektiği şutta kaleciden seken topun defansa çarpmasıyla 1-0 öne geçti. Ev sahibi takımın başarılı defans oyuncusu ve sürpriz çıkışlarıyla kritik gollerin sahibi Hızır Uzundağ'ın serbest atıştan gelen topu filelere göndermesiyle maçın skorunu ilan etti. 2 – 0

Maçta başka gol olmayınca Edirnespor  haftayı yine puan kaybı ile kapadı.

Hasan Boyacoğlu

Anahtar Kelimeler:
Çekmeköy Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.