18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4964
EURO34.7667
ALTIN2496.6

OMYO öğrencilerinden “Atık metal” sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OMYO öğrencilerinden “Atık metal” sergisi
Abone ol
Osmaniye korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Osmaniye Meslek Yüksek Okulu (OMYO) Makine ve Metal teknolojileri öğrencileri 2. Atık metal sergisi açtı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Osmaniye Meslek Yüksek Okulu (OMYO) Makine ve Metal  teknolojileri öğrencileri 2. Atık metal sergisi açtı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi,  Osmaniye Meslek Yüksekokulu (OMYO) Makine ve Metal Teknolojileri Programı 2.sınıf öğrencileri tarafından atık metal malzemeleri kullanarak oluşturdukları tasarımların sergilendiği 2. Atık Metal Sergisi’nin açılışı Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

Sergi hakkında bilgiler aktaran Öğretim Görevlisi Bülent Önal, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu sergiyi her yıl düzenli olarak yapmayı planlıyoruz. Bu sergimizde öğrencilerimiz boyasız soyut olan tasarımlar sergileniyor. Önümüzdeki günlerde ise Çevre Haftası dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz işbirliği ile Osmaniye’de bazı alanlarda öğlecilerimiz tarafından oluşturulan bu tasarımları sergilemeyi de hedefliyoruz. Sergi için öğrencilerimiz tasarımları danışman hocalarıyla birlikte son şeklini verdi. Sergimizde 70 adet tasarım sergileniyor.”diye konuştu.

Makine ve Metal Teknolojileri Programı öğrencilerinin metalleri kullanarak ürettikleri tasarımların sergilendiği serginin açılışını ise OKÜ Rektörü Prof. Murat Türk yaptı.

Okü Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, serginin açılışında yaptığı konuşmada; "Öğrencilerimiz tarafından oluşturulan bu tarz çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum. Katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Sergimiz hayırlı olsun.”dedi.

Serginin açılışına  Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güler Yalçın ile Erzin Meslek Yüksekokul Müdür Yrd. Doç. Dr. Behçet Dündar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven ve Yardımcıları, KYK Osmaniye İl Müdürü Oğuzhan Çetin, Üniversitemiz Öğretim Görevlileri Yunus Fedai, Alper Yıldırım, Yunis Yılmazer, Bülent Önal, Mehmet Küçük, Celal Bıçakcı Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Savaş Dündar ve çok sayıda öğrenci katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar