Extra Frutti markasıyla Bursaspor Basketbol takımına sponsor olan Uludağ İçecek'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Firma olarak Bursa'dan doğduklarını kaydeden Kızıl, "Bu şehirde doğduk ve uluslararası bir marka olduk. Bursasporluyuz ve burada bir destek vermemiz gerekiyordu" açıklamasında bulundu.

AYAKLARI ÜSTÜNDE DURUYOR

Bursaspor Basketbol'un Başkanı Sezer Sezgin'in iyi bir iş yaptığını söyleyen Ömer Kızıl, "Takımı iyi bir yere çıkardı. Kendi ayakları üzerinde durabilen takımların bütün Türkiye'ye örnek olması lazım. Frutti Extra Bursaspor da bu yolda gayet emin adımlarla ilerliyor" dedi.

BURSA KAZANDI

Basketbola olan yakın ilgisine dair değerlendirmelerde bulunan Kızıl, "Oğlum Can basketbol oynuyor, kızım Defne ise voleybol. Onlarla beraber bizler de basketbola daha fazla gelmeye başladık. Küçükken TOFAŞ'la büyüdük. TOFAŞ ile Frutti Extra Bursaspor kardeştir ve öyle kalacaktır. Türkiye Basketbol Federasyonu yedek yönetim kurulu üyesiyim. İyi bir basketbolseverim. Şehre ne kadar katkım olursa mutluluk duyarım. Şehrimiz kazandı ben de çok mutluyum" dedi.

SÜPER LİG'E DÖNMELİYİZ

Bursaspor futbol takımının da iyi yolda olduğunu söyleyen Ömer Kızıl, "Başkan Mesut Mestan ciddi işler yapıyor. Desteklememiz lazım. Çıkınca iyi, düşünce kötü...  Şampiyon olunca iyi, ikinci olunca kötü. Böyle bir şey olamaz. Bursaspor seyircisi bence daha fazla keyif almaya başladı. İnşallah ait olduğumuz Süper Lig'e döneriz. Bir an önce dönmemiz lazım çünkü maliyetler çok yüksek" dedi.

Editör: Haber Merkezi