Aday adaylığı formunu Erenler İlçe Başkanlığına teslim eden Ömer Faruk Kara, şunları söyledi; 'AK Parti'nin kuruluşundan bugüne birçok görevde bulundum. Siyasetin millete hizmet için yapıldığına inanırım.

'TABAKHANEDE DOĞUP BÜYÜDÜM'
Belki klişe bir söz gibi gelecek ancak aday adaylığımı anlatacak en iyi cümlenin bu olduğunu düşündüğüm için özellikle kullanmak istiyorum 'Erenlere vefa borcum var' Tabakhane de doğup büyüyen ve halen Erenler'de ikamet eden birisi olarak ilçemin gelişimine, çehresinin değişimine hepsinden önemlisi planlı büyüyen bir ilçe olmasına katkı vereceğime inandığım için Erenler Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.

'SİYASET İNSANLIĞA HİZMET ARACI'
Gerek siyasette gerekse iş hayatında edindiğim tecrübelerimi vefa borcum olduğunu her fırsatta dile getirdiğim Erenlerimize kullanmak için yola çıktım. Siyaseti, insanlığa hizmet aracı olarak gördüğüm, doğup büyüdüğüm ilçeme vefa borcumu ödemek için Erenler Belediye Başkanlığı aday adayıyım.

'ŞEHRİN MERKEZİ OLACAK'
Eğitim, sanayi, tarım ve kültür kenti Erenler için hayallerim var. Çözüm üreten, paylaşımcı bir yapıyla herkesin katkı vereceği bir yönetim modeli oluşturup, ilçemizin modern, vizyoner hepsinden önemlisi şehrin merkezi olması için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağım.

ERENLER'E KİMLİK KAZANDIRMAK
Erenler'e bir kimlik kazandırarak, ilçemizde yaşayan insanların gururla 'Erenlerliyim' aidiyetini oluşturacağıma inancım tam. Adalet kavramı en önemli distürümüz olacak. Adil, paylaşımcı, ulaşılabilir bir yönetim şekliyle ilçemize hizmet için çıktığımız bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığı başvuruma katılıp destek olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ederim. Müracaatımız ilçemize, partimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederim.'