MENÜ

Olur böyle vakalar!

Abone Ol Google News

Evet olur böyle vakalar ama eğer alternatiflerin sayısını artırmayı başaramazsanız rakipler de yakalar. Trabzonspor’a Kasımpaşa kısıtlı imkanlarına rağmen iyi çalışmış. Novak ve Pereira çıkamayınca önde oynayan Abdülkadir Ömür başta olmak üzere birçok futbolcuya yeterli alan, doğal olarak da hücum şansı doğmadı. Ünal hocanın 57. dakikada yaptığı Ekuban ve Abdülkadir Parmak hamleleri bunun önüne geçmek içindi ama ev sahibinin direnci arttıkça arttı. Trabzonspor adına maçı izlemeseniz kaçan 2 puanı kayıp hanesine yazarsınız ama Uğurcan’ın kurtarışlarını akıllara getirince de 1 puan iyidir demekten kendinizi alamazsınız. Evet, sezon başı, Ünal hocanın da arayışta olması doğal ama krizli maçları çözmük için formülü erken bulması şart.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Yusuf Yazıcı gittikten sonra takımın nasıl oynayacağı merak konusuydu. Zaman zaman bu soru aklımıza gelmiyor değil. Cevabı ne kadar çabuk netleşirse o kadar net bir Trabzonspor ortaya çıkacak.

Maçın starı

Atanın ve tutanın iyi olacak denir ya hani. Atan dün fena değildi, tutan ise muhteşemdi. Sörloth ve Uğurcan öne çıkan 2 isim oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Ünal Karaman bir yana Abdülkadir Ömür saha içinde kendisine yer arıyor. Bazen 6, bazen 8, bazen 10 oluyor. Ancak yeteri kadar rahatlatılmazsa çabuk yoruluyor verimi düşüyor.

Kısa mesaj

Trabzonspor için çok ekstra bir durum söz konusu olmadıkça olumlu mesajlar vermek mümkün. Birbirini daha iyi ezberlemiş bir kadro hâlâ ligin en iyileri arasında olacaktır bence.

YORUM YAZ