Uçak kazasında hayatını kaybetmişti! Sala için 2 yıl sonra itiraf...

Güncelleme Tarihi:

Uçak kazasında hayatını kaybetmişti Sala için 2 yıl sonra itiraf...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2021 09:53

2 sene önce Nantes'tan Cardiff City'e transfer olmak için yola çıkarken yaşadığı uçak kazası sonrası hayatını kaybederek tüm futbol dünyasını yasa boğan Emiliano Sala konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Cardiff City, 2 sene önce Nantes'tan Emiliano Sala'yı 15 milyon sterlin bonservis ücreti karşılığı kadrosuna katmış, Sala imza için İngiltere'ye gelirken uçak kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Futbol dünyasını yasa boğan bu ölümün üzerinden iki yıl geçti ama Cardiff ile Nantes arasındaki 'bonservis krizi' hala devam ediyor.

Nantes, Sala için anlaşılan 15 milyon euro sterlinin kulübe yatırılması gerektiğini belirtirken Cardiff ise Sala ile imza atılmadan önce futbolculunun hayatını kaybettiğini ve bu yüzden ücreti ödemeyeceklerini kaydetmişti. UEFA ise Cardiff'in Sala için Nantes'a 15 milyon euro ödemesi gerektiğini hükmetmişti.

Hürriyet

Haberin Devamı

'KAZA SONRASI GİZLEDİLER!'

Konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşanırken Cardiff City, Emiliano Sala'nın uçak kazasında hala Nantes'ın futbolcusu olduğunu gizlediği için Nantes'ı suçladı. Galler bölgesinde bulunan takım, yaptığı açıklamada Nantes'ı verilen bir çeki geri almakla suçladı ve transfer ücretini ödememek için CAS'a gideceklerini duyurdu.

ANNESİNE VERİLEN ÇEK GERİ ALINDI

Cardiff, uçak kazasında Sala'nın sorumluluğunun hala Nantes'ta olduğunu, Fransız ekibinin yasal sorumluluklarını gizlemek için Sala'nın annesine verilen bir çeki geri aldığını belirtti.

Hürriyet

SALA'YA UÇAĞI KİM VERDİ?

Ayrıca Sala'nın kaza yaptığı uçağın yetersiz olduğu ve bu uçağın Sala'ya Fransız takımı Nantes tarafından verildiği söylendi.

CAS'A GİDİYORLAR...

Ölümünün üzerinden 2 yıl geçse de hala Cardiff ile Nantes arasında bonservis krizi yaşanmaya devam ediyor. Cardiff'in parayı ödemeyi sert bir şekilde reddedip konuyu CAS'a taşımasıyla bu konu daha uzun zaman konuşulacak gibi...

Hürriyet

Haberin Devamı

src="https://www.youtube.com/embed/5sy1hS8qqoo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!