DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Oltaya Dev Köpek Balığı Takıldı

Son Güncelleme :

13 Ağustos 2019 - 19:56

/ kez okundu.
Oltaya Dev Köpek Balığı Takıldı

Avlanmaya çıkan amatör balıkçılar Murat Sezal, Şevki Kuşcu ve Tuncay Kuşçu’nun oltalarına boz camgöz cinsi dev köpek balığı yakalandı.

Eceabat ilçesindeki Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda bulunan Kabatepe Limanı’ndan fiber tekne ile avlanmaya çıktı. Genellikle sinarit, mercan, orkinos ve kılıç balığı avı yapan 3 balıkçı, Büyük Kemikli Burnu mevkiinde oltalarına canlı uskumruyu yem olarak takıp derin sulara bıraktı. Bir süre oltaya yakalanan balık kamışı asılmaya başladı. 6,5 metre uzunluğundaki fiber teknede avlanan balıkçılar, büyük bir heyecan ile balığı tekneye çekmeye başladı. Ancak bu hiç de kolay olmadı. Balıkçılar, yaklaşık 1 saat süren uğraşlar sonucu balığı su yüzeyine çıkarmayı başardı. Fakat bu kez de karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Oltaya yakalanan balığın, yaklaşık 4 metre uzunluğunda ve 350 kilo ağırlığında olduğunu tahmin ettikleri boz camgöz cinsi dev köpek balığı olduğunu gören Murat Sezal, Şevki Kuşcu ve Tuncay Kuşçu, yakalanması yasak olan bir cins olması nedeniyle hemen ağzındaki oltayı çıkarıp, balığı denize saldı.

 

YENİÇAĞ

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.