Haberler

Boğularak Öldürülen Yaşlı Adamın Katillerini Çaldıkları Cep Telefonları Ele Verdi

Güncelleme:

Evinin salonunda öldürülen ve ardından banyodaki küvetin içine konularak boğulma süsü verilen 71 yaşındaki Yusuf Eraslan'ın katil zanlılarını çaldıkları cep telefonları ele verdi.

Kırşehir'de 7 ay önce evinin banyosunda ölü bulunan kişinin satılan cep telefonundan yola çıkan polis, cinayet zanlısı olarak 5 kişiyi yakaladı.

YAŞLI ADAM EVİNİN BANYOSUNDA ÖLÜ BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki evinin banyosunda ölü bulunan 71 yaşındaki Yusuf Eraslan'ın ölümüyle ilgili çalışma başlattı.

MOBESE KAYITLARI İNCELENDİ

Eraslan'ın ölmeden 4 ay önce 38-40 yaşlarında bir kadınla evlendiği bilgisi üzerine araştırmasını genişleten ekipler, şüphe üzerine çevredeki 180 saatlik güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceledi.

CEP TELEFONUNU SATAN ZANLILAR YAKAYI ELE VERDİ

Ekipler, Eraslan'ın ölümün ardından evde bulunan 3 cep telefonunun kaybolduğunu belirledi. Cep telefonu sinyallerini takip eden ekipler, Ankara'da satıldığı tespit edilen maktulün telefonundaki kayıtlarda yaptıkları incelemede, telefonu satan kişilerin olaydan kısa süre önce eve girenler olduğunu ortaya çıkardı.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Şüphelileri belirleyen polis ekipleri, Kayseri ve Ankara'da yaptıkları eş zamanlı operasyon ile maktulün eşi N.K. (40) ile M.A, R.T, A.M.T ve Ö.G'yi gözaltına aldı.

SALONDA BOĞUP, KÜVETTE BOĞULMA SÜSÜ VERDİLER

Zanlıların sorguları ve elde edilen bilgiler ışığında, şüphelilerin Eraslan'ı evin salonunda boğarak öldürdükleri, ardından da banyodaki küvetin içine koyarak suda boğulma süsü verdikleri iddia edildi.

CİNAYETTEN SONRA DEĞERLİ EŞYALARI ALIP KAÇMIŞLARDI

Zanlıların cinayetten sonra evde bulunan bir kasayı açmaya çalıştıkları, açamadıkları için cep telefonları, saat, değerli eşyaları alarak kaçtıkları ileri sürüldü.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

efe:

idam idam idam

8
0
yanıtYanıtla
46:

Bahceliye gonderin

4
4
yanıtYanıtla
Zafer:

3.5 sene içerde beslenip çıkarlar senin benim vergilerle bunlara o cezayı bile çok görenler af istiyo

5
0
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

HELAL

yanıt1
yanıt0
Nasıl yani:

Allah korkusu olmayan pislikler para için yapmayacağınız şey yok.hiç çıkmayın inşallah içerden sürünün.

4
0
yanıtYanıtla
GAZİ:

İDAM GELSİN ARTIK

4
0
yanıtYanıtla
cengiz:

kimsenin kanı asla yerde kalmaz. canilerin hakları idamdır idam

3
0
yanıtYanıtla
Serkan:

Cahil yobazlar gerici zihniyet bunlar işte bu tipler para için herşey yaparlar lafa gelincede ahlaktan bahsederler hepsi hırsız ve katiller

3
0
yanıtYanıtla
mert:

SERSERİ HERİFLER ALLAH BELANIZI VERMİŞTE HABERİNİZ YOK ADİ HERİFLER

3
0
yanıtYanıtla
Bahar:

Sonucta akraba degıller evlı degıllerdı gonul kımı severse onla olmak ıster ne cıkarsa cıksın karsısına...

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title