Haberler

Öldüğü Zannedilen Şükriye Tutkun, Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, hayatıyla ilgili merak edilenleri canlı yayında anlattı. Tutkun, "Beni öldü sanıyorlar, o yüzden teklif gelmiyor. Naşide Göktürk'le karıştırıyorlar beni." dedi.

90'lı yıllara damga vuran Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. 53 yaşındaki şarkıcı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.

Şükriye Tutkun'un canlı yayındaki açıklamalarında satır başları şu şekilde:

"TUVALETE GİDİYORUM DİYEREK BIRAKIP GİTTİ"

İki yaşında Kasımpaşa çocuk yuvasına bırakmışlar beni, 5 yıl orada kaldım. İlkokul ve ortaokulu çeşitli yetiştirme yurtlarında okudum. Lise yıllarında annemin yanına geçtim. Annem ziyaretlerime geliyordu fakat yoksul olduğu için beni alamıyordu.Üvey babam vardı. Evlerinde ne elektrik ne su vardı. Annem beni görmeye geliyordu, 'tuvalete gidiyorum' diyerek bırakıp gidiyordu.

Öldüğü Zannedilen Şükriye Tutkun Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

"BEN DE KOMADA KALDIM"

Çocukluğunda yaşadığın travmalar geçmiyor. Sağlıklı yuva kuramıyorsun. Ben hala bekarım, çocuğum yok mesela.20 yaşında evlenmiştim. 1986 yılında doğum yaptım, çocuğum 5 gün yaşadı, sonra kaybettim. Ben de komada kaldım. Beni kurtarmak için çok çaba sarf ettiler.Böyle çocukluk yaşayınca hiçbir zaman sağlıklı bir bağ kuramıyorsun. Anne-baba ile yetişmemişsin. O ilişkiyi bilmiyorsun.

"BABAMA KIZGIN DEĞİLİM"

Babamı hayatımda iki kez gördüm. İkisinde de hastanedeydi. Birinde 'hasta' diye telgraf çekmişlerdi. Babamı ilk tanıdığımda 18 yaşındaydım. Toplamda geçirdiğimiz zaman bir saat bile değil.Hastaneye gittim. 'Şükriye geldi' dediler. Gözünü açmadı. Meğer evlendiği eşinin adı da Şükriye'ymiş. 'Kızın geldi' dediler. Gözünü açtı.Babama kızgın değilim. Ona karşı bir öfkem yok. Şartlar el vermemiştir. Eminim ki babam beni sevmiştir.

Öldüğü Zannedilen Şükriye Tutkun Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

"ÜVEY BABAMLA AİLE OLAMADIK"

Lisede eve gittiğimde de annemle ve üvey babamla aile olamadık. Ben yurttan çıkmak istemedim zaten. Çünkü arkadaşlarım, ailemdi.Halalarım, annemin suyuna ilaç atıyorlar, yanına bir adam koyup fotoğrafını çekiyorlar. Babama gösteriyorlar. Annem ve babam boşanmışlar. Kadıncağız 36 kiloya kadar düşmüş.İlk eşine de aynı şeyi yapmışlar, annemden sonraki eşine de yapmışlar. Annemden sonraki eşi o kadar bunalıma girmiş ki, 'Bu evden artık cenazem çıksın, soyum sopum kalmasın' demiş. Babamdan olma iki kardeşim vardı hiç görmediğim, bir de karnında bebek varmış kadının. Kadın çocuklara süt ısıtırken taşmış, ocak sönmüş ve eve gaz yayılmış. Babam eve gelmiş, artık çakmak mı yakıyor yoksa elektriği mi açıyor bilmiyorum. Bütün ev patlamış. Babamın eşi ve biri doğmamış 3 kardeşim orada ölmüşler.

"BENİ ÖLDÜ SANIYORLAR"

Beni öldü sanıyorlar, o yüzden teklif gelmiyor. Naşide Göktürk'le karıştırıyorlar beni.

Öldüğü Zannedilen Şükriye Tutkun Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükriye Tutkun Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

israfil hacıoğlu .:

şükriye tutkun güzel super bir sanatçı .

32
0
yanıtYanıtla
İşte gerçek bir survivor:

Dominik e bu gitsin

1
17
yanıtYanıtla
PELİN:

Ne trajik bir yaşam! Ancak kasıtlı mıdır nedir, türlü nedenlerle bu güzel sesi susturmaya çalışıyorlar!

12
0
yanıtYanıtla
ASİ®:

Aynen, TIRT artik palyacolara sahne veriyor. . .

yanıt4
yanıt0
Vatan Sever:

Daglar dar gelince sehre inmistir hanfendi!

0
9
yanıtYanıtla
M.Y:

Hayat bazı insanlara çok zor . . Allah zorda kim varsa onlara yardım etsin . . .

8
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu gecelik bu kadar yeter,,hadi zıbarıp yatın uyuyun artık;)

1
7
yanıtYanıtla
Bekbediroğlu:

Gençliğimin sanatçısı.mevlam yardımcısı olsun inşaallah.Çok severim kendisini.Birgün tanışma fırsatımız olur elbetttt....

6
0
yanıtYanıtla
Serap:

Burdan Acun Ilıcalıya sesleniyorum. . . Tuzu kuru tipleri programlarında jüri yapacağına böyle tırnakları yetenekleri ile bir yere gelmiş sanatçıları çıkartsın da insanlar daha fazla tanısın. Ebru Gündeşin, Seda Sayanın, Hadisenin yerinde Şükriye Tutkunu görmek isterdim. .

5
0
yanıtYanıtla
İLK ÇOCUKLUK-2:

Çevremizde aşırı uçlarda gezinen bireylerin çoğu ilk çocukluk yıllarında yaşadıkları travmaların etkisinden kurtulamayan bireylerdir. Bu dönemi şefkat yoksunluğu içinde geçiren bireyler, yaşadığı travma türüne göre davranış sergilemektedirler. Sevgi-şefkat yerine şiddet gören, aşağılanan ve horlanan, özgüveni gelişmemiş bireyler sonraki dönemde çok çabuk şiddete yönelip, saldrganlaşabilirler. Özgüven yoksunluğu nedeniyle kimseye güvenemez, kendisinden farklı düşünenleri düşman olarak algılar.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title