SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.10.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 18.10.2019

18 Ekim 2019 Cuma - 10:04




Olaylar ve Yaşananlar | 18.10.2019





AVCI’DAN TÜMSİAD’A ZİYARET

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam ediyor. Avcı TÜMSİAD Rize Şubesini ziyaret etti. AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Köse ve beraberindeki yöneticileri ile TÜMSİAD Rize Şubesi'ni ziyaret eden Milletvekili Avcı'yı TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil ve dernek üyeleri karşıladı. Avcı, TÜMSİAD üyelerine Rize'de gerçekleşecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi, son günlerde sıkça gündeme gelen Lojistik Merkez Projesi, Rize'yi yaşam alanının genişlemesiyle rahat bir nefes aldıracak olan Salarha Tüneli, Andon tüneli ve inşaatı devam eden Rize-Artvin Havalimanı projeleri hakkında bilgi verdi.

GÜNEYSU’DAN HAREKATA DESTEK




Güneysu Belediyesi Meclis Üyeleri, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi. Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, açıklamalarda bulunarak bu harekatın Türkiye için bir tercih değil, zorunluluk olduğunu ifade etti. Özer, "Çünkü sınırımızın hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortadır. Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına alan Barış Pınarı Harekatı, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vadetmektedir" dedi.

YENİDEN REFAH’TA KONGRE




Yeniden Refah Partisi İl Kongreleri devam ediyor. Artvin İl Kongresi de Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye Genel Başkan yardımcıları Cemil Çorak ve Mehmet Altınöz’ün yanı sıra çevre illerden il başkanları ve davetliler katıldı. Genel Başkan Yardımcıları Cemil Çolak ve Mehmet Altınöz yaptıkları konuşmalar da;  Artvin’in ilçelerinde örgütlenme çalışmaları için ciddi anlamda mesai harcadıklarını ve her ilçede özveri ile çalışacak birer çiçek aradıklarını ve bulduklarını ifade ederek, bugüne kadar 6 ilçede örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak İlçe kongrelerini yaptıklarını ve kalan 2 İlçede de kısa sürede teşkilatlarını kuracaklarını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından gündem gereği seçimler maddesine geçildi. Talip Sucu başkanlığında tek liste ile girilen seçimlerde, 370 kongre delegesinin tamamının oyunu alan Talip Sucu listesi ile birlikte yeniden Artvin İl Başkanı seçildi. Sucu, kendilerine gösterilen güvenden dolayı tüm kongre delegelerine teşekkür etti.

ÇİMEN, GÜSİAD’IN KONUĞU OLACAK

GÜSİAD Genel sekreteri Soner Keleş, GÜSİAD Yönetim Kurulumuzda aldığımız kararlardan biri de “Yerel Yönetimler ve İş Dünyası” temalı programdı. Bu kapsamda Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen’i İstanbul’da ağırlayacaklarını söyledi. Keleş, “Güsiad olarak Gümüşhane milletvekillerimizi, Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüzü ve Gümüşhane  Valimizi önceki programlarımızda  konuk etmiştik. Bu programımız ise, Gümüşhane Belediye başkanımızla gerçekleşecek. Bundan sonra ise ilçe belediye başkanlarımız, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı  konuk edeceğiz.  2020 yılında Güsiad olarak Gümüşhane yereli için genel bir değerlendirme ile Gümüşhane yerelinde  potansiyel  iş alanları konusunda hazırlayacağımız genel bir raporu üyelerimiz ve iş çevresi ile paylaşacağız. 26 ekim 2019 tarihinde 09.00-12.30 arası Topkapı Hilton Otelinde yapacağımız programa GÜSİAD üyelerimiz davetlidir” dedi.




POLAT’IN CEVABI

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu yaptığı açıklamada, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat’ın Ekim ayı tanışma toplantısında kendisine yönelik söylediği ifadelere de cevap verdi. Yerel seçimlerin ardından CHP Genel Merkezinin çalışmaları kapsamında milletvekillerinden oluşan heyeti Bayburt’ta ağırladıklarını ve Bayburt’un sorunlarının vatandaşlarla görüşerek tespiti noktasında çalışma başlattıklarını kaydeden Kaldırımoğlu, CHP’nin Bayburt’u hak ettiği noktaya getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Kaldırımoğlu, Bayburt’ta denetimsiz bir devlet yapılanması olduğunu ifade ederek, “AK Parti döneminde Bayburt’ta sokak devleti yönetir hale geldi. Bunu inşallah bu toplum aşacak” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap