SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 18.09.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 18.09.2019

18 Eylül 2019 Çarşamba - 09:39




Olaylar ve Yaşananlar | 18.09.2019





KURULTAY BULUŞMASI

İstanbul’daki hemşehrimiz GÜDEF Yönetim Kurulu Üyesi ve Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneğimizin (GÜSİAD) Üniversitelerden Sorumlu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi olan Av. Yunus AKÇAY tarafından organize edilen Gümüşhaneli Üniversiteliler Kurultayında, hemşeri üniversiteli gençlerimiz kahvaltıda bir araya geldi. Öğrencilerin de katılımcılardan ve sivil toplum kuruluşlarından beklentileri ifade edildi.

BAYBURT DEVLET HASTANESİ




Bayburt AK Parti Milletvekili Fetani Battal yapımı devam eden yeni devlet hastanesine ilişkin bilgi verdi. Yeni hastanenin tüm standartlara uygun bir şekilde inşa edildiğini vurgulayan Battal şu bilgileri verdi: “Şehrimizden Ankara’ya bakanlığa giden temsilcilerimiz burada bir görüşme yaptılar. Taşınma esnasında yeni hastanemize kazandırılacak makineler ve teçhizatla ilgili 13 milyon lira bakanlığımız tarafından tahsis edildi. Yine 3-4 milyon tl de başka kalemlerden karşılanacağını il müdürümüzden öğrenince hastanemizin çok çok güzel standartlarda bu inşaat sezonunun sonunda teslim alınacağını ve içerisinin dizaynını da kış şartları çerçevesinde yapılıp taşınma işleminin gerçekleştirileceğini öğrendik. Ve bu yatırımında şehrimize kazandırılacağını sevinçle müşahede etmiş bulunuyoruz” dedi.

KEİPA GİRESUN’DA




Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomi, Ticaret, Teknoloji ve Çevre İşleri Komisyonu toplantısı bugün ve yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ev sahipliğinde Giresun’da yapılacak. Toplantıya Türkiye’nin yanı sıra Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Moldova, Sırbistan, Rusya ve Yunanistan delegasyonları olmak üzere 9 ülkenin temsilcisi katılacak. Çok sayıda parlamenter ve uzmanın Giresun’a geleceği toplantıda, ‘KEİ Üye Ülkeleri Arasında Çifte Verginin Kaldırılması Amacıyla Tercihli Ticaret Anlaşmalarının Yapılması’ müzakere edilecek.

İŞÇİLER MAAŞ BEKLİYOR

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den görevi devralan CHP’li Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’ın 6 aydır personelin maaşını ödeyemediği iddia edildi. AKP’li eski Başkan Abdullah Karapıçak’ın da aylarca maaşça mağdur ettiği belediye personeli CHP’den de umduğunu bulamadığı dile getirildi. 44 işçinin iş akdini sonlandıran Takır’ın da aylardır kadrolu ve kadrosuz takriben 200 personelin maaşını ödeyemediği söyleniyor. Takır’ın 40 işçiyi daha kapının önüne koyacağı iddia edildi.




BORÇLAR SİLİNİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ın başkanlığında yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Büyükşehir Belediyesine bağlı 6 daire başkanlığının yönetmeliklerinde ki değişiklikler ve Belediyenin vergi borcuna karşılık mülkiyeti Trabzon Büyükşehir belediyesine ait taşınmazların Maliye Bakanlığı ile mahsuplaşması kararının yanı sıra İmar ve Bayındırlık komisyonundan gelen iki adet dosya da karara bağlandı.




DORUK TAM GAZ

Artvin Valisi Yılmaz Doruk göreve başladığı günden itibaren ilin sorunlarına parmak basmada ve çözümde mesai gözetmeksizin yoğun bir tempo içerisinde çalışması vatandaşların da takdirini kazanıyor. Doruk, vatandaşların derdini dinleyip onların sorunlarını da zaman kaybetmeden çözüme kavuşturuyor. Eğitimden sağlığa tüm alanlardaki gelişmeleri yakından takip eden Doruk ilçelerinde beklentilerine cevap vermede imtina etmiyor.

REVİ DEVAM DER Mİ?




Trabzon AK Parti’de şimdiden kimin il başkanı olacağı konusunda adeta toto oynar gibi isimler gündeme getiriliyor. Konuştuğumuz AK Parti’nin ileri gelenleri, gündeme getirilen isimlerin hepsi birbirinden değerli, aldıkları görevin üstesinden gelecek kadar donanımlı olduklarını dile getirerek bu konuda karar verecek olanın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylediler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap