19 Nisan 2024 Cuma   

OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI

OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI
 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar gereği her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye'nin dört bir yanındaki okul bahçelerinde İstiklal Marşı okunacak.
Tüm Türkiye'ye çağrı yapan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, il yöneticilerinden tüm okullarda, saat 10.00'da yöneticiler ve hâlihazırda görevli personelin de katılımıyla bayrak töreni yapılmasını; öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere bulundukları yerden İstiklal Marşı'na eşlik etmeleri için davette bulunmalarını istedi.
Bugün saat 10.00'da tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşı'mız okundu.
Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarında saat 10.00'da İstiklal Marşı'mız yayımlandı.
Bayrampaşa’daki tüm okullarda da İstiklal Marşı töreni düzenlenirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur da İstiklal Marşı törenine Nuri Örs Ortaokulu'nda katıldı.
Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, “Maalesef her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı okul bahçelerimizde gür bir sesle yükselen İstiklal Marşı'mızı, koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir okuyamıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı karar gereği İstiklal Marşı’mızı öğrenci arkadaşlarımızla birlikte gururla söyledik. En yakın zamanda sevgili öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşı’mızı daha gür bir sesle ve coşkulu şekilde söyleyebilmeyi umut ediyoruz. Tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih: 11 Ocak 2021 Pazartesi    Hit: 4740

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol