Okullara bir gün ara verildi.

Okullara bir gün ara verildi.

Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas ve Susurluk ta okullara bir gün ara verildi.

Olumsuz hava koşullarının hüküm sürdüğü Bandırma ve çevresinde 9 Ocak pazartesi günü okullara bir gün ara verildi.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile Kaymakam Günhar Yazar bugün gerçekleştirdikleri durum değerlendirmesinde olumsuz hava koşullarının devam ettiği görüşünde birleşilerek 9 Ocak pazartesi günü 1 gün okullarda eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

/resimler/2017-1/8/1619374240692.jpg

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün il genelindeki açıklaması

Olumsuz hava koşulları nedeniyle 09 Ocak 2017 Pazartesi günü okulların tatil edildiği ilçelerimiz şu şekildedir:

   Balıkesir Valiliğinin almış olduğu karar doğrultusunda, 

   Olumsuz hava koşulları nedeniyle;  Susurluk ilçemizde ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

   Bandırma ilçemizde ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.  

   Manyas ilçemizde ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.  

   Kepsut, Marmara ve Gönen ilçelerimizdeki ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

   Dursunbey ilçemizde ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.          

   Erdek ilçemizde ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

   Savaştepe ilçemizde ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.



Anahtar Kelimeler: Okullara verildi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı