""

Okul yönetimi, 17 öğrencinin zehirlenmesiyle ilgilenmeli haber olmasıyla değil « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:38

Okul yönetimi, 17 öğrencinin zehirlenmesiyle ilgilenmeli haber olmasıyla değil

Okul yönetiminin zehirlenmenin sebebini araştırmak yerine 17 öğrencinin zehirlenme olayının haber yapılmasına tepki göstermesi altında başka şeyler araması yadırganacak bir durum oluşturuyor.

Okul yönetimi, 17 öğrencinin zehirlenmesiyle  ilgilenmeli haber olmasıyla değil
Son Güncelleme :

21 Ekim 2017 - 9:25

Yozgat’ta geçtiğimiz günlerde Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören17 öğrenci iddiaya göre öğleyin yedikleri yemekten dolayı zehirlenmişti. Ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesine götürülen öğrenciler burada serum takılarak tedavi altına alındı. Okul yönetiminin zehirlenmenin sebebini araştırmak yerine 17 öğrencinin zehirlenme olayının haber yapılmasına tepki göstermesi altında başka şeyler araması yadırganacak bir durum oluşturuyor.
Zehirlenme vakasının yaşandığı gün gazetemize; Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 17 öğrencinin öğleyin yediği yemekten dolayı gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı bilgisi geldi. Gazetemiz muhabirleri hastaneye giderek konu hakkında hastaneden aldıkları bilgiler doğrultusunda 17 öğrencinin gıda zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırıldığını ifade ettiler. Bu olay gazete ve gazeteci için bir haberdir. Biz de bu olayı çarpıtmadık ve yalan haber yapmadık. Hastane yönetiminden alınan bilgiye dayanarak 17 öğrencinin zehirlenmesini haber yaptık. 8 öğrenci zehirlendi de biz haberi 20 öğrenci mi yazdık? Böyle bir olay sadece Yozgat’ta değil Türkiye’de ve dünyanın hangi ülkesinde yaşanırsa yaşansın haberdir. Bu haberin neden yapıldığı konusu yerine bundan sonra öğrencilerin böyle olaylarla karşılaşmaması için tedbirler almaları gerekir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.