Hava Durumu

Oktar operasyonunda flaş gelişme!Şener Şen'in yeğeni de gözaltına alındı

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda yeni bir gelişme daha yaşandı. Ünlü sinema sanatçısı Şener Şen'in yeğeni de operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Oktar operasyonunda flaş gelişme!Şener Şen'in yeğeni de gözaltına alındı

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, ünlü oyuncu Şener Şen'in yeğeni olduğu belirtilen Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar ve grubu operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

 İstanbul polisinin geçtiğimiz günlerde Adnan Oktar'a yönelik düzenlediği operasyon kapsamında Adnan Oktar dahil çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. İlk gün yapılan operasyonla gözaltına alınanlar arasında ünlü Sanatçı Şener Şen'i yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nun da gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı. 
Öte yandan edinilen bilgiye göre haklarında gözaltı kararı bulunan 106'sı kadın 235 şüpheliden şu ana kadar 105'i kadın 187'si yakalandı. Diğer 48 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

ASLI SÜME EFEOĞLU KİMDİR?

Aslı Süme Efeoğlu'nun 24 yıldır Adnan Oktar'ın yanında olduğu biliniyor. Notre Dame de Sion kolejinde okuyan Aslı Süme Efeoğlu, İstanbul Üniversitesi'nde Çalışma Ekonomisi bölümünü bitirmişti. Şener Şen, Aslı Süme Efeoğlu'nun dayısıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.