Okay Yokuşlu'ya Premier Lig'den transfer teklifi!

17.01.2021 - 17:58 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 18:03

Transfer haberi... İspanya'da Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu ile ilgili bir transfer iddiası İngiltere'den geldi. Galatasaray ve Trabzonspor ile de transferde anılan Okay Yokuşlu takımdan ayrılacak mı, hangi İngiltere Premier Lig kulübü teklif yaptı? İşte detaylar...

Okay Yokuşlu'ya Premier Lig'den transfer teklifi!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra İspanyol ekibi Celta Vigo'ya giden milli futbolcu Okay Yokuşlu ile ilgili bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Okay Yokuşlu, Celta Vigo'dan ayrılacak mı? Hangi takımlar transferde ilgi gösteriyor? Transfer gelişmesi ve detaylar haberimizde...

Okay Yokuşlu için İngiltere'den talip var

Galatasaray ve Trabzonspor ile transferde adı geçen orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, kariyerine Celta Vigo'da devam ediyor. Okay Yokuşlu ile ilgili bir transfer iddiası İngiltere'den geldi.

WBA, Okay Yokuşlu'nun peşinde

Mail on Sunday'in haberine göre; Ocak ayında üç transfer düşünen West Bromwich Albion, Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu'nun transferi için görüşmelere başladı.

Galatasaray'a transferi gerçekleşmemişti

Galatasaray'ın önceki transfer döneminde ciddi şekilde ilgilendiği Okay'ın sarı-kırmızılılara transferine kulübü engel olmuştu. Galatasaray'ın 2 numaralı ismi Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, "Okay bizi istedi ama kulübü izin vermedi" açıklamasını yapmıştı.

Bu sezon Okay kaç maçta oynadı?

Bu sezon Celta Vigo'da 13 maçta görev yaptı. Ligde 3 ve Kral Kupası'nda da 2 maçta ilk 11'de başlayan futbolcunun da kariyerine Avrupa'da bir takımda devam etmeyi düşündüğü daha önce açıklanmıştı.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

30 Haziran 2023 tarihine kadar Celta Vigo ile sözleşmesi bulunan Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a 6 milyon Euro kazandırarak Celta Vigo'ya gitmişti. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro civarında. 

West Bromwich ligde ne durumda?

İngiltere Premier Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve Slaven Bilic ile yolları ayırdıktan sonra Sam Allardyce ile anlaşan West Bromwich, 18 maçta sadece 11 puan toplayabildi. WBA ligde 19. sırada bulunuyor. Milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun La Liga kariyerini sonlandırıp Premier Lig'in dibinden kurtulma mücadelesi veren bir takıma transfer olup olmayacağı merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler