ÖĞRETMENLERE ŞAL VE KRAVAT TAKDİM EDİLDİ

featured

Gerede Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmayarak ilçedeki tüm erkek öğretmenlere kravat ve bayan öğretmenlere şal takdim etti.

İlçemizdeki tüm okullarımızı ve öğretmenlerimizi temsilen Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile H. Sadık Öztosun Anadolu Lisesindeki programlara katılarak öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmada; “Kutsal bir mesleğin sahipleri, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleğini icra eden öğretmenlerimizi yılın bir gününde değil her zaman saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, onların moral motivasyonunu olumlu yönde artırmak maksadıyla Belediye olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın elinden hediyelerini alan öğretmenler ise; “Belediye Başkanımız öğretmenleri unutmadığını göstererek bizleri sevindirdi. Aslında önemli olan hatırlanmamızdır. Bizlere verdiği bu değerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRETMENLERE ŞAL VE KRAVAT TAKDİM EDİLDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir