Aykut Erdoğdu Halk TV'de açıkladı! "Erdoğan'ın mal varlığı bir milli güvenlik sorunudur"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Aslan İle Medya Mahallesi programının konuğuydu. Erdoğadu, "Erdoğan'ın mal varlığı bir milli güvenlik sorunudur" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Aslan İle Medya Mahallesi programının konuğuydu.

Erdoğdu Halkbank'a açılan soruşturmadan, ABD ile varılan Suriye anlaşmasına kadar gündeme dair pek çok konuyu değerlendirdi.

Ancak programa damga vuran an Erdoğdu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin mal varlığı hakkında yaptığı açıklamalardı. 

Erdoğdu "Tayyip beyin ne mal varlığı varsa ve kaynağı her ne ise bu artık bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Tayyip beyin yurt dışındaki mal varlığı ne ise bu Türkiye Cumhuriyeti adına bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.Çünkü bu kadar hayati konularda bir sonraki gün Tayyip bey ve ailesinin mal varlığına tedbir konulması masanın üzerine konuluyorsa ve bu tedbir konulma tehdidi ile bir anda dış politikada 180 derece dönüyorsak 1 saat önce yaptığın açıklamadan geri dönüyorsan hepimizin düşünmesi gereken bu bir beka konusudur." dedi.


 

İlgili Haberler
Etiketler :