0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Temmuz 2019 Cumartesi 17:28:00 - Güncelleme:13 Temmuz 2019 Cumartesi 17:46:00

Öğretmen minik öğrencisinin saçlarını sakızla yoldu

İstanbul'da özel bir eğitim kurumunda öğretmen öğrencisinin sakız çiğnemesine sinirlenip uyardı. Ardından 11 yaşındaki çocuğun sakızını alıp saçına yapıştırdı. Bununla yetinmeyen öğretmen talihsiz öğrencinin kafasından sakızı yolarak çıkardı.

11 yaşındaki A.İ. İstanbul'da bulunan özel bir öğretim kurumunda eğitim görüyordu. 18 Nisan günü matematik dersine giren A.İ. derste sakız çiğniyordu. İddiaya göre öğretmen İlkay T., öğrencisinin sakız çiğnemesine kızdı ve yanına çağırarak önce sert bir uyarıda bulundu, ardından çocuğun ağzındaki sakızı çıkararak saçına yapıştırdı. Öğretmen küçük çocuğun kafasına yapıştırdığı sakızı işkence yapar gibi kafasından yoldu.

Sınıf içinde çığlık çığlığa bağırarak feryat eden küçük çocuğun yardımına müdür yardımcısı koştu. A.İ.'yi önce okul revirine götüren müdür yardımcısı ardından ağlama krizine giren çocuğu tedavi ettirmek için hastaneye götürdü.

Anne ve babaya durum haber verildiğindeyse çocuklarını o durumda gören ebeveynler önce okul müdürü ve müdür yardımcısı ile tartışıp ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Sabah

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX