Haberler

Kadın Öğretmen Öğrencisini Dersten Sonra Odasına Çağırıp İlişkiye Girdi

Güncelleme:

Hawaii'de bir lisede çalışan 36 yaşındaki kadın öğretmen 3 öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. Öğretmen 1 öğrencisiyle dersten sonra odasında ilişkiye girdiğini kabul etti.

Hawaii'de üç öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıkan 36 yaşındaki kadın öğretmen Tiffany Eichler, öğrencilerden birini dersten sonra odasına çağırıp ilişkiye girdiğini kabul etti.

ARABAYLA ORMANLIK ALANA GİTMİŞ

Bir lisede görev yapan öğretmenin bir öğrencisi ile de aynı gün içinde arabasının arkasında ve öğrencinin evinin bodrum katında ilişkiye girdiği öğrenildi. Üçüncü öğrenci ile ise okuldaki veliler toplantısından sonra öğrencisini arabası ile bir ormanlık alana götürüp ilişkiye girdiği belirtildi.

19 YILLA YARGILANIYOR

Tutuklanan öğretmen, suçlu bulunması halinde 19 yıl hapis cezası alacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tiffany 3.Sayfa Eğitim Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (77)

DEFOL:

Ak parti olduğu sürece bunların önü alınmaz. Bu kadarıda yeter artık TAMAM, YETER ARTIK.

47
229
yanıtYanıtla
PORTUK:

evlat git siyasetini başka yerde yap okuma özürlü bu olar türkiyedemi olmuş amerikadamı sana inat oyum akparti hadi bakalım yallah inek arabası

yanıt8
yanıt4
Maydanoz:

Ne alaka! Okuma yazma yok heralde.

yanıt9
yanıt3
FAHRİ.:

Yuh olsun yuh yuh sana ne demeliyiz yarap ıslah et. Et.

yanıt3
yanıt1
akpartı:

senın basına ne iş gelırse ak partıden bıleceksın galıba ak parı . . . . .

yanıt3
yanıt6
tROL:

aLOOOV . AYAK YAPMA .

yanıt3
yanıt0
tmt:

istesenizde istemesenizde recep tayyip erdoğan tamam demeden tamam olmayacak bu da böyle biline

yanıt1
yanıt1
arzu cısss:

hocam canım hocam

47
20
yanıtYanıtla
tenekeci:

bizede aynısı yapıldı yıllarca burdaki öğretmenler neden yargılanmadı ?

2
24
yanıtYanıtla
903:

bize hiç böyle şeyler yapmadılar :(

yanıt0
yanıt0
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title