banner94

ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Eğitim bir kişinin hayatını sonsuz kılar. Çok yaşamak çok öğrenmek demektir. Çünkü öğrenilen her şey, başkasının ifade ettiği her bilgi başka bir hayatın aktarımıdır.

ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Eğitim bir kişinin hayatını sonsuz kılar. Çok yaşamak çok öğrenmek demektir. Çünkü öğrenilen her şey, başkasının ifade ettiği her bilgi başka bir hayatın aktarımıdır.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Ağustos 2019 Cuma 19:16
513 Okunma
ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Eğitim bir kişinin hayatını sonsuz kılar. Çok yaşamak çok öğrenmek demektir. Çünkü öğrenilen her şey, başkasının ifade ettiği her bilgi başka bir hayatın aktarımıdır. Yaşamak deneyimlemekse, deneyimin aktarıldığı eğitim buna ortam sağlar ve eğitim ben’i biz yapan ve herkesi “kendisi” olduğu kadar “başkası” olmaya da götüren bir araçtır. Biz hayatınızda mutlaka olması gereken geleceğinize yön veren bu değerli kavram için varız.
Analiz dershanesi uzman eğitim kadrosu ve veli iletişimi ile öğrencilerin en güzel yerlere, istedikleri hedefe varmalarını sağlar. Öğrencilere doğru rehberlik ve çalışma programı ile yol gösterir. AÇI yayınları ( soru bankası-konu anlatımı-yaprak test-deneme-türkiye geneli denemeleri) ile kaliteli eğitim desteği verir. Onbeş yıllık dershane tecrübesi ile yüzlerce başarıya imza attık. Sizlerinde geleceğinizde katkımız olsun istiyoruz. Ankara Kahramankazan şubesinde siz Kızılcahamamlılara servis imkânı ile eğitim fırsatı sunuyoruz.
31 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00 da  YKS ye hazırlanan Öğrenciler için yapılacak olan STS (Seviye Tespit Sınavı) nda 1.olan öğrencimiz %50,
2.olan öğrencimiz %30, 3.olan öğrenci miz %20 ve tüm sınava katılan öğrencilerimiz %10 indirim kazanacaklardır.

Atatürk mah.GMK cad. No 35/A Kahramankazan
İrtibat tel :05071254006

Anahtar Kelimeler:
KahramankazanAçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26