Öğrencilerden Halep’e Yardım Eli

Öğrencilerden Halep’e Yardım Eli

ÖĞRENCİLER HARÇLIKLARIYLA DESTEK VERDİ

Geyve’li öğrenciler Halep’te yokluk içinde yaşayanlara duyarsız kalmayarak, örnek bir davranışta bulundu.

Bu kapsam da Kızılay-Milli Eğitim işbirliği ile “Halep’e Yardım Kampanyası” Protokolü kapsamında ilçemizde yer alan okullarda öğrenim gören  öğrenci ile velilerin yaptığı nakti yardımlar (24.654 TL nakit yardımı) İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN tarafından Kızılay yetkililerine teslim edildi.

Yurdun bir çok yerinde Halep’de yaşanan drama sessiz kalmayan öğrencilere Geyve’li öğrencilerde katıldı.Öğrenciler Sosyal sorumluluk projesi kapsamında harçlıklarından ve değişik çapta düzenledikleri kermeslerden biriktirdikleri nakdi yardımı okul müdürlükleri vasıtasıyla ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim etti.

GEYVE’DEN HALEP´E 24.654 TL YARDIM

Okullarda öğrenciler tarafından toplanarak biriktirilen 24.654 TL nakit para İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan tarafından Kızılay Geyve Başkanı Recep Tosun’a teslim edildi.

Kızılay Başkanı Recep Tosun; Kardeşlerimize gönlümüzü açtık. Onlarla emeğimizi paylaştık. Umarım bu davranışımız insanlığa örnek olur ve insanlık dramına sessiz kalanlara bir çığlık olarak yetişir. Öğrencilerimiz ailelerinden ve çevrelerinden topladıkları paraları getirip, sessiz sedasız bir şekilde yardıma dahil ediyor. Öğrencilerimizin bu davranışı, bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı.” dedi

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 14.01.2017
Düzenleme: 19.01.2017 13:31
678
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.