Öğrenciler Nazilli Gerçek Zafer Okulları'na akın etti

Öğrenciler Nazilli Gerçek Zafer Okulları'na akın etti
ABONE OL
​​​​​​​Nazilli Gerçek Zafer Okulları’nın 15 Şubat Cumartesi günü düzenlediği bursluluk sınavına öğrenciler akın etti.

AYŞE AKTAŞ'IN ÖZEL HABERİ-  Çok sayıda ilkokul ve ortaokul öğrencisinin katılımı ile gerçekleştirilen sınavda öğrenciler burs imkanı için yarıştı.
 
Nazilli ve civar ilçelerden gelen öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen sınavla ilgili konuşan Nazilli Gerçek Zafer Okulları Müdürü Eşemen Ekdal, okula sınav için gelen öğrenci ve velilileri ağırlamanın tatlı telaşını yaşadıklarını söyleyerek, “Bursluluk sınavımızda başarı elde eden tüm öğrencilerimize eğitim bursu sağlayacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu bursu almayı hak eden öğrencilerimiz burs imkânları ile beraber okulumuza kayıt olmaları durumunda bir dizi eğitim ve sosyal faaliyet imkanlarından da faydalanacaklar. Bu imkanlar arasında rehberlik servisimiz ve uzman psikolog eşliğinde aile-öğrenci toplantıları ile bu toplantılar sonucunda öğrencinin öğrenme eğiliminin belirlenmesi, eğitim hayatındaki zorlandığı konuları aşması için destek verilmesi, alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından sınıf ortamında birebir eğitim alma olanakları, okulumuzda gerçekleşen etkinliklere ve izcilik, okçuluk, yüzme ve tenis gibi kulüplere katılım şansı, yoğunlaştırılmış İngilizce programımız sayesinde ortaokuldan mezun olana kadar Cambridge Üniversitesi tarafından seviyelerinin sertifikalandırılması gibi şimdiye kadar öncü olduğumuz daha bir çok hizmet sayabilirim" diye konuştu.

‘eTWINNING ve YURT DIŞI EĞİTİM İMKÂNLARIMIZLA ÖĞRENCİLERİMİZE VİZYON KAZANDIRIYORUZ’

eTwinning projelerinden ve öğrencilerin bu projeler sayesinde yurt dışındaki öğrencilerle temas halinde olduklarının da altını çizen Okul Müdürü Ekdal, "Okulumuz öğrencilerinin yurt dışı ile temas halinde olmalarını ve İngilizce yeteneklerini aktif olarak kullanmalarını çok önemsiyoruz. Bu sebeple eTwinning portalında ürettiğimiz ve üye olduğumuz projeler ile öğrencilerimizi kültürel paylaşım kurma yönünde yüreklendiriyoruz. Ara tatil ve yaz tatillerinde düzenlediğimiz İngiltere eğitim gezileriyle öğrencilerimize küçük yaşta vizyon kazandırmayı ve onların dünya vatandaşı olmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sosyal yönü kuvvetli bir okul olmayı yurt dışı imkanlarıyla birleştirerek bu sene okulun halk oyunları ekibimizi Ukrayna'ya göndereceğiz" dedi.

‘GÜVENLİ OKUL, GÜVENLİ İNTERNET’

e-Güvenlik konusunda da öncü okul olmak için okul politikalarını güncellediklerini söyleyen Ekdal, “Bu sene e-güvenlik kapsamında okul politikamızı uzun çalışmalar sonucunda güncelledik. Teknoloji sayesinde globalleşen dünyanın yeni gereksinimlerini anlamak ve okulumuz öğrencilerine aktarmak için durmadan çalışıyor ve kendimizi yeniliyoruz. Okulumuzda 'Bizi koruyacak kadar kısıtlı ve keşfedebilecek kadar özgür' bir internet ortamı sağlamak için adımlar attık. Teknolojinin durdurulamaz gelişimi ve internet ile kişisel bilgilerimizin her yere dağıldığı bir ortamda ileride bizi bekleyen tehlikeleri önceden anlamak ve önlemek için öğrencilerimizin yüzlerini belirgin şekilde internet ortamında dolaşıma sokmaktan kaçınmaya karar verdik ve bu yönde tüm velilerimizin de desteği ile yeni kararlarımızı uygulamaya koyduk" dedi.

Sınav sonuçlarının 19 Şubat Çarşamba günü öğleden sonra açıklanacağını belirten Ekdal, "Sonuçlar açıklandıktan sonra tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Yaptıklarımızın hepsini burada anlatmamız mümkün değil. Biz Gerçek Zafer Koleji olarak kaliteli eğitim anlayışından ödün vermeden eğitim ve öğretimi birinci planda tutuyoruz. Açıldığımız günden beri bu sözümüzün arkasındayız. Hiç ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye ekledi.

ogrenciler-nazilli-gercek-zafer-okullarina-akin-etti-149836-fb8e7609dc3db802b854c6dade378bf5.jpegnazilli-gercek-zafer-okuluna-ogrenciler-akin-etti-149836-2d130633beaf86ce322e7d4e1f27a43e.jpegnazilli-gercek-zafer-okuluna-ogrenciler-akin-etti-149836-7c18d33c7df31186d7341384f4607c27.jpegnazilli-gercek-zafer-okuluna-ogrenciler-akin-etti-149836-735789772194f233922dc6744f571c11.jpeg

nazilli-gercek-zafer-okuluna-ogrenciler-akin-etti-149836-f750cbf6fe52cf49a8b7ec551f228bb9.jpeg​​​​​​​

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.