OĞLUNUN MEZARINA ULAŞMAK İÇİN GÜNLERCE PEDAL ÇEVİRİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 06:21, Güncelleme: 16.05.2018 - 06:21
 

OĞLUNUN MEZARINA ULAŞMAK İÇİN GÜNLERCE PEDAL ÇEVİRİYOR

Antalya’da yaşayan Hasan Taş, ilerleyen yaşına rağmen, yılmadan yorulmadan her yıl yüzlerce kilometre yolu bisikletle kat ederek, oğlunun Manisa’daki mezarını ziyaret etmeye geliyor.
Antalya’da yaşayan Hasan Taş, ilerleyen yaşına rağmen, yılmadan yorulmadan yüzlerce kilometre yolu bisikletle kat ederek, oğlunun Manisa’daki mezarını ziyaret etmeye geliyor. 26 yıl önce Manisa’da yaşanan bir trafik kazasında oğlunu kaybetti. Daha sonra Antalya’ya yerleşti. 65 yaşındaki Hasan Taş, her yıl yüzlerce kilometre yolu bisikletle aşarak, oğlunun Manisa’daki mezarını ziyaret ediyor.  BİSİKLET YARIŞÇISI DEĞİL, EVLADINI 19 YIL ÖNCE KAZADA KAYBEDEN BABA Oğlunun, Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Kırtık Asri Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret etmeye bisikleti ile gelen Hasan Taş’ı gören vatandaşlar onu sporcu sanarken, gerçekler Hasan Taş’la yapılan görüşme sonrası ortaya çıktı. Yıllardır evladına olan hasretini ve acı dramını gazetemiz Denge’ye anlatan baba Taş, ilerleyen yaşına rağmen neden bisikleti ile yollara çıktığını anlattı. BİSİKLETİMLE HEM SAĞLIĞIMA HEM OĞLUMA KAVUŞUYORUM Evladı için günlerdir tek başına, bisiklet pedallarına basarak kilometrelerce yol kat eden Baba Taş,"Oğlum 19 yaşında iken, 1991 yılında Manisa’da geçirmiş olduğu bir trafik kazasında kaybettik. Antalya’da ikamet ediyorum. Tam 26 yıldır sürekli olarak her yıl bisikletimle Antalya’dan yola çıkarak, önce Manisa’daki Kırtık Asri Mezarlığı’nda oğlumun mezarını ziyaret edip Fatiha okuyorum. Burada bazı dostlarım var, onları da ziyaret ediyorum. Şimdi de önce oğlumun yanına gideceğim, sonra bisikletimle şehitlerimize vefa borcunu ödemek için Çanakkale’ye gideceğim ve şehitlerimizi ziyaret ettikten sonra İzmir, Seferihisar, Muğla, Köyceğiz ve Fethiye üzerinden Antalya’ya geri döneceğim. Bunu her yıl yapıyorum, ömrümün sonuna kadar da yapacağım. Oğlum benim gözümün nuru idi, dayanmak zorundayım. Allah da sabrını veriyor. Oğlumun acısıyla kendimi kaybetmiştim. Ayakta duracak halim yoktu. Bana bisiklet tavsiye etmişlerdi o zamanlar. Bisiklete binmeye başlayınca, sağlığım da zamanla düzeldi. O yüzden bisikletimden ayrılmıyorum. Bisikletim sayesinde hem sağlığıma hem de oğluma kavuşuyorum." dedi. Hasan Taş, yıllardır yaptığı bisiklet yolculuğunun yaklaşık 10 gün süreyle tamamlandığını da sözlerine ekledi.
Antalya’da yaşayan Hasan Taş, ilerleyen yaşına rağmen, yılmadan yorulmadan her yıl yüzlerce kilometre yolu bisikletle kat ederek, oğlunun Manisa’daki mezarını ziyaret etmeye geliyor.

Antalya’da yaşayan Hasan Taş, ilerleyen yaşına rağmen, yılmadan yorulmadan yüzlerce kilometre yolu bisikletle kat ederek, oğlunun Manisa’daki mezarını ziyaret etmeye geliyor.

26 yıl önce Manisa’da yaşanan bir trafik kazasında oğlunu kaybetti. Daha sonra Antalya’ya yerleşti. 65 yaşındaki Hasan Taş, her yıl yüzlerce kilometre yolu bisikletle aşarak, oğlunun Manisa’daki mezarını ziyaret ediyor.

 BİSİKLET YARIŞÇISI DEĞİL, EVLADINI 19 YIL ÖNCE KAZADA KAYBEDEN BABA

Oğlunun, Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Kırtık Asri Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret etmeye bisikleti ile gelen Hasan Taş’ı gören vatandaşlar onu sporcu sanarken, gerçekler Hasan Taş’la yapılan görüşme sonrası ortaya çıktı. Yıllardır evladına olan hasretini ve acı dramını gazetemiz Denge’ye anlatan baba Taş, ilerleyen yaşına rağmen neden bisikleti ile yollara çıktığını anlattı.

BİSİKLETİMLE HEM SAĞLIĞIMA HEM OĞLUMA KAVUŞUYORUM

Evladı için günlerdir tek başına, bisiklet pedallarına basarak kilometrelerce yol kat eden Baba Taş,"Oğlum 19 yaşında iken, 1991 yılında Manisa’da geçirmiş olduğu bir trafik kazasında kaybettik. Antalya’da ikamet ediyorum. Tam 26 yıldır sürekli olarak her yıl bisikletimle Antalya’dan yola çıkarak, önce Manisa’daki Kırtık Asri Mezarlığı’nda oğlumun mezarını ziyaret edip Fatiha okuyorum. Burada bazı dostlarım var, onları da ziyaret ediyorum. Şimdi de önce oğlumun yanına gideceğim, sonra bisikletimle şehitlerimize vefa borcunu ödemek için Çanakkale’ye gideceğim ve şehitlerimizi ziyaret ettikten sonra İzmir, Seferihisar, Muğla, Köyceğiz ve Fethiye üzerinden Antalya’ya geri döneceğim. Bunu her yıl yapıyorum, ömrümün sonuna kadar da yapacağım. Oğlum benim gözümün nuru idi, dayanmak zorundayım. Allah da sabrını veriyor. Oğlumun acısıyla kendimi kaybetmiştim. Ayakta duracak halim yoktu. Bana bisiklet tavsiye etmişlerdi o zamanlar. Bisiklete binmeye başlayınca, sağlığım da zamanla düzeldi. O yüzden bisikletimden ayrılmıyorum. Bisikletim sayesinde hem sağlığıma hem de oğluma kavuşuyorum." dedi. Hasan Taş, yıllardır yaptığı bisiklet yolculuğunun yaklaşık 10 gün süreyle tamamlandığını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.