HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğlunun kalp atışlarını bir başkasının bedeninde dinledi

Trafik kazasında ölen oğlunun kalp atışlarını, organ bağışı yaparak hayatını kurtardığı adamın bedeninde dinleyen anne gözyaşlarına boğuldu. Annenin ağladığı anların videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Yürek parçalayan video görüntülerinde; Ricks’in acılı annesi, steteskopla bir başka adamın bedeninde, ölen oğlunun kalp atışlarını dinlemeye başlıyor ve oğlunun kalbinin başka bedende atışına kayıtsız kalamayarak, organ nakli yapılan adama sarılıyor. İşte duydu dolu o anlar...

Geçen sene Eylül ayında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Greg Ricks’in (31) kalbi bir başka hastaya nakledildi. Greg'in kalbi organ nakli bekleyen bir başka hastaya nakledildi,. Greg'in annesi ölen oğlunun kalp atışlarını başka bir bedende dinledi , gözyaşlarına boğuldu. Greg'in annesinin o anlarının kaydedildiği görüntüler bir kez daha 'organ nakli'nin ne kadar gerekli olduğunu kanıtladı.

ANNESİ BAŞTA BAĞIŞLAMAK İSTEMEDİ AMA...

2016’nın Mart ayında kalp krizi geçiren Greg Robbins adlı hastanın doktorları, kalp nakli gerçekleşmediği takdirde Robbins’in yalnızca birkaç hafta ömrü olduğunu söyledi.

KISA SÜREDE KARARINI DEĞİŞTİRDİ VE BAĞIŞLADI

Trafik kazası geçirerek ölen oğlunun organlarını başta bağışlamak istemeyen acılı anne, kısa bir süre önce kararını değiştirdi ve Robbins’e hayat ışığı oldu.


En Çok Aranan Haberler