FINDIK HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK Mİ?

GÜNDEM 06.06.2017 - 14:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3681+ kez okundu.
 

FINDIK HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK Mİ?

Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan lakin son zamanlarda yine her zaman olduğu gibi sahipsizlikten yakınan fındık için kurulan lisanslı depo ve spot borsa ümit veriyor
Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Ticaret Borsasını ziyaret etti. Giresun Fındık Tarım Ürünleri Lisanslı Depolamacılık A.Ş. (GİFLİDAŞ) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına katılan Vali Karahan, toplantı sonrası borsa binasının bölümlerini gezdi. Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa ile ilgili Vali Karahan’a bilgi sunan Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, 35 bin metre kare alan üzerine kurulu olan fındık borsasının bir silonun depolama kapsamında toplamda 600 ton fındık alma kapasitesinin olduğunu, toplamda 24 adet silonun 17 bin ton kapasitesinin bulunduğunu söyledi. Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasının ilimize ve fındık üreticilerine çok büyük katkısı olacağına inandığını belirten Vali Karahan, Başkan Yanıkoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.Toplantıda GTB Meclis Başkanı Harun Aydın, İl Ticaret Müdürü Ali Yıldırım, GTB Yönetim Kurulu Üyesi Erol Karadere'de yer aldı.
Bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan lakin son zamanlarda yine her zaman olduğu gibi sahipsizlikten yakınan fındık için kurulan lisanslı depo ve spot borsa ümit veriyor
Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Ticaret Borsasını ziyaret etti. Giresun Fındık Tarım Ürünleri Lisanslı Depolamacılık A.Ş. (GİFLİDAŞ) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına katılan Vali Karahan, toplantı sonrası borsa binasının bölümlerini gezdi. 
Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa ile ilgili Vali Karahan’a bilgi sunan Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, 35 bin metre kare alan üzerine kurulu olan fındık borsasının bir silonun depolama kapsamında toplamda 600 ton fındık alma kapasitesinin olduğunu, toplamda 24 adet silonun 17 bin ton kapasitesinin bulunduğunu söyledi. 
Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasının ilimize ve fındık üreticilerine çok büyük katkısı olacağına inandığını belirten Vali Karahan, Başkan Yanıkoğlu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıda GTB Meclis Başkanı Harun Aydın, İl Ticaret Müdürü Ali Yıldırım, GTB Yönetim Kurulu Üyesi Erol Karadere'de yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.