Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda ay tutulması09-07-2019

16 Temmuz 2019 Salı günü Oğlak burcunun 24 derecesinde Ay tutulması gerçekleşiyor. Öncü burçlardan biri olan Oğlak burcu, Zodyak da sorumluluklar ve kariyerle ilişkilendirilir. Ayrıca bürokrasi, iş dünyası, devlet ve kanunlarla da bağlantılı olan Oğlak burcu, aynı zamanda disiplin ve kural demektir. Bir burçta yaklaşık on sekiz yıl aralıklarla tekrarlanan tutulma döngüleri ise tutulmanın olduğu burcun konularına göre gelişen olaylara hız kazandırarak değişimi sağlar. Güneş tutulmaları yeni başlangıçları, Ay tutulmaları sonlanmaları getirir. Bir şekilde hasat zamanınıdır. 16 Temmuz tutulmasının öncü Oğlak burcunun son dekanatında olması Kral ölümüne ve isyanlara vurgu yapar. Tutulma anı haritasına baktığımızda Boğa burcunun yükselmekte olduğunu görüyoruz. Bu da demek oluyor ki ay tutulmasının ana teması para ve uluslar arası konular. Neden dersek; her türlü bakım, beslenme, büyütme ve hasadı anlatan Ceres Yay burcuna girmiş bulunuyor. Daha çok uluslar arası konularda olabilecek ve kur dengelerine ayar verecek olan tutulma, Venüs ve Satürn’ ün bir şekilde kavuşum açısıyla da kontrol, kısıtlanma ve zorlanmaları da güncelliyor. Ayrıca ilişkilerde yaş farkı aşkları, soğumaları ve aşırı kontrol duygusunu da tetikleyecek olan Oğlak burcu ay tutulması, maddi kaynaklarda göründüğünden fazla olan ve aldatmaca gelişmeleri de ortaya çıkararak (özellikle geçmiş konularla ilgili) genel bir sonlanma tablosu oluşturuyor. Oğlak burcunun 24 derecesinde olacak olan tutulma; Venüs tarafından tetiklenerek önümüzde ki aylarda Müslümanlar, para ve kadınlarla ilgili konuları güncelleyecek. Satürn’ ün Rubat yıldızı ile kavuşumu ise ele alınacak olan konularda kararlılık dayanıklılık içinde olacağımızı ve güneşin Pollux sabit yıldızı ile teması kişisel olarak cesurca uzun vadeli program yapacağımıza vurgu yapıyor. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması öncelikli olarak bizleri kalıcı dönüşüm sürecine geçiriyor ve özellikle bürokraside olabilecek sonlamaları netleştiriyor.


Bir tutulmanın; insan veya ülkelerin hayatında bir olaya ve bir değişime işaret edebilmesi için ya o ülkeden izlenmesi ya da doğum haritasında önemli bir noktayı tetiklemesi gerekiyor. Öncelikli olarak, 16 Temmuz doğumlu Yengeç burçları, 17 Ekim doğumlu Terazi burçları, 14 Ocak doğumlu Oğlak burçları ve 13 Nisan doğumlu Koç burçlarının hayatlarında önemli sonlanmalara neden olacak tutulma her birimizi bir yerlerden etkileyecek


YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI
YÜKSELEN KOÇLAR: İş kariyer, statünüz hedefleriniz, toplum önünde ki Prestijiniz, annenizin genel durumu sağlığı ve varsa çocuklarınızın iş ortamı ile ilgili konularda olabilecek sonlanmalar sizi başka bir safhaya geçiriyor. Manevi yönden büyürken gereksiz aldatıcı fikir tartışmalarından uzak durunuz.
YÜKSELEN BOĞALAR: Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, büyük şirketler, seyahatler, hukuk, medya, eş akrabaları ve varsa hukukla ilgili konularda olabilecek sonlanmalara hazır olunuz. Eğitim veya olabilecek olan anlaşmalar size uzun vadeli program belirliyor. Ortak gelirde büyüme olurken maddi kaynaklarınıza güvenerek gereksiz harcamalara girişmeyiniz.
YÜKSELEN İKİZLER: Ortak gelir, nafaka, kredi, borç, alacak verecek, sigorta gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz hasat zamanı geldi demektir. İçinde bulunduğunuz koşullar Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile netlik kazanıyor. Kişisel olarak maddi gelirinizle ilgili uzun vadeli cesurca bir program belirleyecek ve eğitimle ilgili önceden tamamlanmamış konuları güncelleyeceksiniz. Yakın çevrenizle tartışmalardan uzak durunuz. Eşiniz ya da danışmanlık aldığınız kişilerle ilgilide şartlar büyürken kişisel konumunuz sizi yanıltmasın her an farklı gelişmeler içinde kalabilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin sağlığı, içinde bulunduğu şartları, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız. Bunların birisi ile ilgiliyseniz Oğlak burcunda olacak ay tutulmasıyla büyük sonlanmaya hazır olunuz. Kişisel konumunuz ve sağlığınızla ilgili yeni bir program belirliyor, maddi kazancınızla ilgili önceden yapılması gereken düzenlemeleri yaparak sonlandırıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat ediniz.
YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük temponuz, yanınızda çalışanlar, iş koşullarınız ve sağlığınızla ilgili konular, Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile sonlanıyor ve siz yeni düzene geçiyorsunuz. Hastane, okul ve gizli yürüttüğünüz işlerinizle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, ileriye yönelik yeni bir program belirliyorsunuz. Bu arada yeteneklerinizle veya aşkınızla ilgili her türlü bakım büyütme dönemi başlarken, projelerde göründüğünden fazla aldatıcı durumlarla karşılaşailirsiniz dikkat ediniz.
YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklarınızın şartları, yaratıcı yönleriniz, lüx tüketiminiz, eğlence ve hobileriniz, spor aktiviteleriniz varsa babanızın geliri ile ilgili konularda olabilecek sonlanmalar sizi farklı düzene geçiriyor. İleriye yönelik bir program belirlerken önceden niyetlenmiş ve hal edilmemiş konularda sonuca ulaşıyor. Temellerinizi ilgilendiren konularda yeni bakım ve büyütme dönemine başlarken aldatıcı inançlardan uzak durunuz.
YÜKSELEN TERAZİLER: Kendi temellerinizi ilgilendiren sonlanmalara hazır olunuz. Oturduğunuz ev, kökleriniz ve aile düzeninizle ilgili konular başka bir safhaya geçiyor ve siz iş kariyer alanında cesurca uzun vadeli bir programın içine giriyorsunuz. Anlaşmalar, yazışmalar ve eğitimle ilgili konularda yeni bakım ve büyütme dönemi başlıyor. Medya, akademik alan ve yabancılarla ilgili göründüğünden fazla aldatıcı durumlar içinde kalabilirsiniz dikkatli olunuz.
YÜKSELEN AKREPLER: Eğitim, iletişim, yazışmalar, kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar ve yakın akrabalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz şartlar netleşerek sonlanıyor ve başka bir safhaya geçiyor. Akademik alan ya da büyük şirketlerle ilgili cesurca uzun vadeli program belirlerken, iş ve hedeflerinizle ilgili önceden hal edilmemiş konuları da sonlandırıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızda yeni büyütülecek dönem başlıyor ve siz ortak gelir ve eşinizin parasında olabilecek aldatıcı gelişmelerin etkisinde kalmayınız.
YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili sonlanmalar sizi başka bir safhaya geçiriyor. Ortak gelir ve kredi borç gibi konularda uzun vadeli program belirlerken akademik alan ya da yabancılarla ilgili eskiden hal olmamış konuları da sonlandırıyorsunuz. Varsa çocuklarınızın iş ve statüsü ile ilgili sonlanmalar da Oğlak burcu güneş tutulması ile gündeme gelecek. Kişisel konumunuz ve sağlığınızla ilgili yeni besleyici ve büyüten şartlar başlarken ikili ilişkiler ve danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili aldatıcı tesirler altında kalabilirsiniz dikkat ediniz.
YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel şartlarınız ve konumunuz, sağlığınız, motivasyonlarınız, ifade şekliniz. Varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi; Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile şartlarınız sonlanıyor ve siz yeni bir safhaya geçiyorsunuz. Eş ve ortaklıklarda uzun vadeli bir program belirlerken ortak hesaplarda önceden yapılması gereken düzenlemeleri de sonlandırıyorsunuz. Bol dua zamanı, iş koşullarında ki yanılgılara dikkat ediniz.
YÜKSELEN KOVALAR: Zorluklarınız, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı alanları ilgilendiren durumlar içindeyseniz Oğlak burcu ay tutulmasıyla şartlar sonlanarak başka bir safhaya geçiyor. Sağlık ve iş hayatınızla ilgili uzun vadeye yayılan bir program ya da döneme girerken anlaşmalar ve ikili ilişkilerde önceden hal olmamış konuları da sonlandıracaksınız. Yeni bir arkadaşlık ve projeyi büyütme zamanı, aşkla ilgili beklentilerde ki yanılgılara dikkat ediniz.
YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlar ya da plan ve projeleriniz. Oğlak burcunda olan ay tutulması ile şartlar sonlanarak başka bir safhaya geçiyor. Aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda uzun vadeli bir program belirlenirken günlük işlerinizde önceden hal olmamış konuları da toparlıyorsunuz. İş ve kariyer alanında yeni büyütme dönemi başlıyor. Siz, aile ve temellerinizle ilgili göründüğünden farklı ve fazla olan her şeye dikkat ediniz.
Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR