Of’ta öğrencilerin güvenliği için şoförlere seminer verildi

Of’ta okullarda öğrencilerin güvenlik ve sağlıklı eğitim almalarını sağlamak amacıyla öğrenci taşımacılığı yapan şoförlere eğitim semineri düzenlendi.

Of’ta öğrencilerin güvenliği için şoförlere seminer verildi
Taşımalı Eğitim Erişim Semineri kapsamında Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından servis şoförlerine seminer düzenledi.

 

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans Salonunda yapılan seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Aşkın Hava, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir, taşıma yapan sürücüler, hostesler katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu açılışta yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak öğrencilerimizin güvenliği için böylesine önemli seminere katılımınız nedeniyle hepinize kutluyorum. Bakanlığımızın sizlerden istemiş olduğu güvenlik önlemleri hem sizlerin hem de sizlere emanet edilen öğrencilerin güvenliği içindir. Bizler, sizleri birer personelimiz olarak görüyoruz. O nedenle sizler de buna uygun davranmanız gerekir. Giyiminizle, kuşamınızla güler yüzünüzle, öğrencilerimize örnek olacak, onların sabah okula başlamalarına pozitif enerji kaynağı olacaksınız. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza karşı hal ve hareketleriniz ülkemizin geleceğinde önemli etki edecektir. Güvenlik kurallarına azami dikkat edip zaman konusunda göstereceğiniz hassasiyetle inşallah bu yıl da kazasız belasız, başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçiririz. Hepinizin çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan da yaptığı konuşmada, “Böyle bir ortamda bizleri buluşturduğu için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Kamu adına iş yaptığınız için sizler birer kamu görevlisisiniz. Bakanlığımız güvenlik tedbirlerine çok önem veriyor. O nedenle bizler de kontrollerimizi ilk günden itibaren başlattık. Taşıdığınız kendi çocuğunuzmuş gibi, kardeşinizin çocuğuymuş gibi düşünün ve ona göre muamele edin. Bu seminerimizde güvenlik tedbirlerinden, öğrencilere karşı takınacağınız tutum ve davranışlara kadar birçok konuda bilgiler edineceksiniz. Ben de kazasız, belasız, başarılı bir eğitim, öğretim yılı geçirmenizi diliyorum. ”dedi.

 

İlçe Jandarma Komutan Vekili Aşkın Hava da kısa açılış konuşmasında, “Toplantımıza hoş geldiniz. İlk günden itibaren kontrollerimize başladık. Bu sürekli olarak devam edecek. Bölgeyi bütün olarak tarayıp gerekli önlemleri aldık alıyoruz. İnşallah birlikte sorunsuz bir yıl geçireceğiz.” dedi.

 

Konuşmaların ardından seminer; çeşitli bilgilerin paylaşımıyla, karşılıklı soru ve cevaplandırma yapılarak devam etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24