Oflu öğrenciler TEKNOFEST’te

Of Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Kodlama ve Yazılım kursunda eğitim alan Oflu öğrenciler, hazırladıkları proje ile İstanbul’da düzenlenen Teknofest’e katılarak projelerini sergilediler.

Oflu öğrenciler TEKNOFEST’te

Of Gençlik Merkezi tarafında  2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde Of İlçemiz genelindeki okullarda yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen öğrenciler Kodlama Eğitimine alındı.

 

Of Gençlik Merkezinde Kodlama ve Yazılım Eğitimi alan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Emirhan Karaca, Kıyıcık Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Zehra Çakır ve Kıyıcık Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Ravza Nur Alkan, Of Gençlik Lideri ve Of Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği 4.sınıf öğrencisi Musa Can Kavak ile İstanbul'da düzenlenen Teknofest 2019’da Of’u temsil ettiler.

 

Öğrenciler hazırladıkları projeyi 3 gün boyunca İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen Teknofest'te sergilediler.

 

İstanbul yolculuğu öncesinde Of Gençlik Merkezi Müdürü Murat Harbutoğlu ile birlikte Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, Kaymakam Fırat’a proje hakkında bilgiler verdiler. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Fırat, Teknofest 2019' a katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24