Haberler

Öfkeli koca, karısıyla kaçan kuzenini silahla vurduktan sonra defalarca bıçakladı

Güncelleme:

Uşak'ta bir kişi, karısıyla kaçan kuzenini silahla yaraladı, öfkesini alamayınca defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karısıyla kaçtığı iddia edilen amcaoğlunu silahla vuran koca, öfkesini alamayınca yerde kanlar içinde yatan kuzenini bıçaklayarak öldürdü.

ÖNCE SİLAHLA VURDU, DAHA SONRA BIÇAKLADI

Olay, Kemal Öz Mahallesi'nde bulunan Korupark'ta gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; il merkezinde yaşayan B.G., 15 gün önce evi terk eden eşi Berivan G. için kayıp başvurusunda bulundu. B.G., birlikte kaçtıklarını öğrendiği karısı Berivan G. ile amca oğlu Özcan G. ile Korupark'ta karşılaştı. Sinir krizi geçiren B.G., kuzeni Özcan G.'yi silahla vurdu ardından defalarca bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Öfkeli koca, karısıyla kaçan kuzenini silahla vurduktan sonra defalarca bıçakladı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yeri yakınında bulunan vatandaşların ihbarları üzerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Özcan G. ve olayın şokuyla sinir krizi geçiren Berivan G.'yi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Özcan G., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Berivan G.'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öfkeli koca, karısıyla kaçan kuzenini silahla vurduktan sonra defalarca bıçakladı

Polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda şüpheli B.G., kısa süre içerisinde yakalandı. Ayrıca sinir krizi geçiren Berivan G.'nin hamile olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Özcan Güven Uşak Haberler

500

Yorumlar (75)

Cen:

Kadın ölseydi kadın cinayeti diye ayağa kalkardınız. Buyrun buda kadının cinayeti. Bu ne olacak.

55
4
yanıtYanıtla
Mardinli:

Ölen kadın olsaydı başlığı nasıl atardın merak ediyorum. EŞİNİ KODESE, KUZENİNİ DE MEZARA GÖNDEREN KADIN olmalıydı başlık. Yasama yürütme yargıdan sonra dördüncü güç olan siz basının algıdaki sinsiliğinizden dolayı bu cinayetlererde mahsum değilsiniz.

48
0
yanıtYanıtla
ads:

İşte aradığım yorum, tebrikler.

yanıt10
yanıt0
Oflu:

Ellerine sağlık kardeşim senin durumuna benzer olanlara af gelmeli

38
5
yanıtYanıtla
sniper:

kadını neden öldürmedin önce onu diri diri kesmeliydin.

33
9
yanıtYanıtla
Hasi:

Elinde olmayan sebepler diye bir savunma varsa işte bu tam öyle bir sebep.

34
2
yanıtYanıtla
haylass:

Millet zıvanadan çıktı iyice, hiç utanma arlanma kalmadı. . .

31
0
yanıtYanıtla
paşa:

ADAMSIN

23
7
yanıtYanıtla
Mhrmhr:

Kadınında ölmesi lazımdı şimdi biri mezara biri cezaevine kadın yine başka kollara yazık kadın hakları diye bir şey olmaması lazım

21
9
yanıtYanıtla
Abdulsamed:

Islamin yargilama kurallari acilen gelmeli... boyle pislikler taslanarak oldurulur!

19
11
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title