İş insanı Cumhur Atay’ın sahibi olduğu ve Sakarya’da ilk ve tek sanal olan e-sanal ofisi Serdivan Arabacıalanı Mahallesi Çark Caddesi’nde geçtiğimiz ay hizmete açıldı.

İş insanı Cumhur Atay’ın sahibi olduğu e-sanal ofis, sağladığı imkânlarla Sakarya’da hizmet veren tek sanal ofis olma özelliğini taşıyor. Sanal ofisler özellikle İstanbul gibi çalışma hayatının yoğun olduğu büyükşehirler de son zamanlarda rağbet görmeye başladı. Şehir trafiğinden uzak daha rahat bir çalışma alanı için birçok kişi işlerini evinden yürütme kararı alıyor. Home ofis olarak adlandırılan bu çalışma stili hem çalışma masraflarını düşürüyor hem de çalışanlara daha fazla zaman kazanma şansı sağlıyor.

Bunun yanı sıra toplantı ve görüşmeler içinse dezavantaj oluşturuyor. Çalışma rahatlığının yanında toplu görüşmelerin sağlanamamasından kaynaklanan sorunun çözümü ise sanal ofisler oldu. Sanal ofisler bir ofise ihtiyaç duymayan şirket sahiplerinin faydalandığı mekânlardır. Yeni girişimciler için gösterebilecekleri resmi bir adres olmasının yanında, home ofis çalışanlarının ve meslek gruplarının toplantılarını rahatlıkla yapabilecekleri mekân özelliğini de taşıyor.

“Sakarya’da tek sanal ofis ‘e-sanal ofis’

Yer ve zaman bakımından kolaylık sağlamasının yanı sıra masrafların az olması da sanal ofislerin tercih edilmesinde önemli bir rol oynadığını kaydeden Atay, Sakarya’da tek sanal ofis e-sanal ofis olduğunu belirtti.

Cumhur Atay şunları kaydetti:

“Biz burada sanal ofis olarak hizmet verdiğimiz zaman şirketlerin sekretaryasını yapacağız, gelen matbuatlarını depolayıp onlara en kısa zamanda ulaştıracağız.  Sanal Ofis aylık 200TL toplantı salonları saatlik 200TL KDV dahil yemekli yemeksiz fiyatımız var. Yemekli yemeksiz olarak toplantı salonu hizmeti veriyoruz. 20-25 kişilik toplantı salonlarımız var. Burada sunumlarını gerçekleştirebilecekleri projeksiyon makinemiz var. Doktorlar, dişçiler gibi meslek gruplarından çok talep var bu yönde. Bütün meslek gruplarını buraya toplantıya bekliyoruz.” Atay, sanal ofislerin şirket sahiplerini kira, elektrik, su, ısıtma, mobilya parası, sekreter parası gibi masraflardan kurtardığını bunun şirketler için büyük bir avantaj oluşturduğunu da belirtti.

Yasemin YEŞİL

Editör: TE Bilişim