Of Müftülüğü Şube Müdürlüğü’ne Hasan Ayyıldız atandı

Rize Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Hasan Ayyıldız, Of Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Of Müftülüğü Şube Müdürlüğü’ne Hasan Ayyıldız atandı
Of İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğü’ne atanan Hasan Ayyıldız görevine başladı.

 

Of’un Erenköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ayyıldız, Hafızlık eğitiminin ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında İmam Hatip olarak göreve başlayan Ayyıldız, 5 yılı aşkın süredir Rize Müftülüğü’nde Din Hizmetleri Uzmanı olarak görev yapıyordu.

 

Ayyıldız, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Hadis bilim dalında “Kütüb-i Sitte Çerçevesinde Eşler Arasındaki İlişkiler” adlı teziyle yüksek lisans eğitimini tamamladı.

 

Of Müftülüğü’nde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Hasan Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Mustafa Yaşar, Müdür Ayyıldız’a yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Hasan Ayyıldız Kimdir?

1979 yılında Of’un Erenköy Mahallesi’nde doğan Hasan Ayyıldız, İlköğrenimini kendi köyü olan Erenköy’de tamamladıktan sonra yine köyündeki Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamladı. Samsun İmam Hatip Lisesi’ndeki eğitiminin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. Bir yıl burada okuduktan sonra Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi’ne yatay geçiş yaptı. 2004 yılında buradan mezun olduktan sonra aynı yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nda İmam-Hatip olarak göreve başladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hadis bilim dalında “Kütüb-i Sitte Çerçevesinde Eşler Arasındaki İlişkile”’ adlı tez hazırlayıp 2012 yılında buradan mezun oldu.  03 Mart 2014 tarihinde Rize İl Müftülüğü’ne Din Hizmetleri Uzmanı olarak atandı. Yaklaşık 5,5 yıl burada görev yapan Ayyıldız, 5 Ağustos 2019 tarihinde Of Müftülüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Ayyıldız, evli ve bir çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
İhsan Saral
İhsan Saral - 4 yıl Önce

Hasan kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24