Odaların Kurucusu Kenan Mintaş

Körfez ve Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan ve odaların kurucusu olarak tanınan, 3 odanın kuruculuğunu yapan Kenan Mintaş, en son görev aldığı Kocaeli deniz Ticaret Odası’nda da kuruluş dönemini tamamladı ve emekliye ayrıldı.

Çalışma hayatına 1967 yılında başlayan, evli 2 çocuk ve 2 torun sahibi olan Kenan Mintaş, 71 yaşında çalışma hayatını noktaladı.

Kenan Mintaş, 1983 yılında Kocaeli Ticaret Odası’nın kuruluşunda görev almış ve daha sonra Körfez Ticaret Odası, son olarak da Kocaeli Deniz Ticaret Odası’nın kuruluş ve faaliyete geçme dönemlerini sağlamıştı.

Oda kurucusu olarak da adlandırılan Kenan Mintaş, çalışma hayatına son vererek son mesai arkadaşlarıyla vedalaştı ve emekli olarak evinde dinlenmeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817