Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oba Makarnadan 25 ton un, 25 ton makarna desteği

Oba Makarna Gaziantep Valisi Davut Gül’ün önderliğinde sürdürülen gönül seferberliğine de büyük bir katkı sağlayarak vatandaşların takdirini kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 02:24
Kaynak: İHA
Oba Makarnadan 25 ton un, 25 ton makarna desteği

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınında yurt içi ihtiyaçları karşılamak için ihracatı durdurarak iç piyasaya ürünlerini sevk ederek iç piyasayı rahatlatan ve fırsatçılara göz açtırmayan Oba Makarna Gaziantep Valisi Davut Gül’ün önderliğinde sürdürülen gönül seferberliğine de büyük bir katkı sağlayarak vatandaşların takdirini kazandı.

Gaziantep Valiliği tarafından yürütülen gönül seferberliği kampanyasına 25 ton un, 25 ton makarna bağışlayan Oba Makarna vatandaşların gönlüne taht kurdu. Gaziantep Valisi Davut Gül’ün öncülüğünde Gaziantep Valiliği tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere sürdürülen gönül seferberliğine büyük destek veren Oba Makarna kampanya çerçevesinde 50 bin paket makarna, 25 bin paket un bağışı gerçekleştirdi. Toplamda 25 ton un ve 25 ton makarnadan oluşan desteğin Gaziantep’te yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara Gaziantep Valiliği koordinasyonuyla dağıtılacağı öğrenildi. Gaziantep genelinde hızla büyüyen gönül seferberliğine destek olan Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü’ye teşekkür eden vatandaşlar yapılan desteğin anlamlı olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.