Kpss

ÖABT Açıklaması İçin Gözler ÖSYM’de

2 Temmuz tarihinde “ÖSYM, Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavını Erteleyecek” şeklinde bir haber yayımlamıştık. TIKLAYINIZ.

Haberimiz sonrası ulusal basında da KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı (ÖABT) ilgili açıklamalar yer aldı. Kimliği belirsiz bir ÖSYM yetkilisine dayandırılarak verilen haberde sınav takviminin değişmeyeceği yani 16 Temmuz’da yapılacağı açıklandı.

Tekrar Ediyoruz: 15 Temmuz Gecesi Demokrasi Nöbeti Tutulacak

Hem cumhurbaşkanlığından hem de AK Parti’den açıklamalar yapılmış olup 16 Temmuz gecesi demokrasi nöbetleri tutulacağı ifade edilmiştir. Sınava sadece öğretmen adayları girmeyecektir, öğretmenler ve emniyet personelleri de sınavda görev alacaklardır. Öğretmen adayları ve yakınları, öğretmenler, polisler, askerler kısacası herkes 16 Temmuz gecesi demokrasi nöbeti tutmak isteyecektir.

Kamupersoneli.net Değerlendirmesi: ÖSYM’den konuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama bekliyoruz. Eminiz ki ÖSYM ilgili yerlerden görüşler alıp değerlendirme yapıp en doğru kararı en kısa sürede açıklayacaktır.

Bir Yorum

  1. ertelenir mi ertelenmez mi belirsizlik devam ediyor ancak asıl sorun herkesin bulunduğu ilinde sınava girememesi benim bulundum ilde sınav merkezi yok ben 4-4,5 saatlik yoldan gelip sınava uykusuz yorgun giriyorum bulunduğu yerde sınav merkezi olanların yol çilesi yok yol yorgunluğu yok ohh ne ala, bunun adalet neresinde eşit yarış nerede ey yetkililer

  2. hadi ama sıkıldık bekliyoruz .hayatımız ösym yi beklemekle geçiyor ya

  3. 15 Temmuz gecesi sokaklarda olacağiz ve sabaha sınava nasil gireceğiz. Bizi düşünün. Sinav ertelensin inşAllah sesimizi duyarlar ve ertelerler ve tarihi bize bir an önce bildirsinler.

  4. sınav saati dışardan sınava gelecekler için çok erken, sınav saati de yeniden gözden geçirilebilir, eğer sınav ertelenirse sınav saati de değiştirilebilir

  5. sınavınız varsa gidip sınava girin nöbeti sizin yerinize tutan olur ,sanki ülkeyi kurtaracaklar!!!