'O sene, bu sene mi?'

25.08.2019 - 10:06 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 10:19

'O sene, bu sene mi?'

Spor yazarları TFF Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. 

O sene, bu sene mi? - Şansal Büyüka (Milliyet)

Fenerbahçe’nin son dakika golü gelince, benim de aklıma Ersun Yanal’lı son şampiyonluk geldi. O şampiyonluk yılında Fenerbahçe kaç tane maçı son dakika golleri, hatta uzatma dakikalarında attığı gollerle kazanmıştı. Başakşehir karşısında sıkıntılarla geçen bir doksan dakikanın ardından, uzatmada gelen galibiyet golü, Fenerbahçelilere daha sezonun başında “Acaba yeniden mi?” hayalini ve hedefini yaşatmaya başladı.* İyilerden başlayalım. Vedat Muriç müthiş... Her hava topunu alıyor... Çok çalışıyor... Ayağındaki topu kaptırmıyor. Her rakip atakta savunmasına yardım ediyor. Golleri atıyor. Ayağıyla, kafasıyla değil, kalbiyle oynuyor, yüreğini ortaya koyuyor.

Ben yakın zamanda bir futbolcunun kendisini bu kadar geliştirdiğini görmedim.* Gene Emre, gene Emre... Adam “antika” gibi... Yıllar geçtikçe, adam eskidikçe daha değerleniyor, daha da kıymete biniyor. Helal olsun... Elbette Ozan Tufan... Yeni transfer gibi... Orta sahadan sağ beke geçti, hiç sırıtmadı, takımın en iyi birkaç adamından biriydi. Geçen hafta 20 dakikalık oyunuyla belli etmişti, Tolga Ciğerci geliyor.* Fenerbahçe yenik kapattığı ilk yarıyı önde bitirebilirdi. Önce Vedat’ın, sonra Deniz’in direkten dışarı giden topları ciddi anlamda şanssızlıktı. Ancak özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında Fenerbahçe 3-0 yenik duruma da düşebilirdi.

 

Visca’nın direkten dönen topu Fenerbahçe adına mucizeydi. Hemen sonrasında Edin Visca’nın mutlak kaçırdığı pozisyon Altay gibi iyi bir kaleciye sahip olmanın avantajıydı.* Ancaaak... Kazanırken eksiklerini göreceksin... Fenerbahçe’nin geri dörtlüsünün üç adamı “devşirme” oyunculardı... Orta sahadan bozma iki bek Ozan ile Dirar, gene orta sahadan bozma stoper Jailson... Fenerbahçe takımı 60 metrelik kaleci vuruşundan gelen asistle gol yer mi? Fenerbahçe savunması Mert’in bu 60 metrelik asistinde iki adamla yakalanır mı? Jailson gerçek bir stoper olsa aut çizgisinde Crivelli’den o çalımı yer mi? Crivelli demişken, Jailson’u geçişi, Altay’ın üstünden ve adeta sıfırdan gol vuruşunu yapışı mükemmeldi. Bu müthiş golün dışında sahada hiç görünmedi ve oyundan alındı.* Fenerbahçe takımı çok uzun yıllar sonra lige ikide iki yaparak başladı.

Galibiyetler gerçeklerin üstünü örtmesin... Fenerbahçe’nin çok iyi bir beke, çok iyi bir stopere ve mutlaka Vedat Muriç’e alternatif bir golcüye ihtiyacı var. Hatta 39 yaşındaki Emre’nin sırtına bu kadar yük bindirmek hakça mı? Çok açık ama çok açık görünüyor; Fenerbahçe bu savunma ile bu yarışı zor götürür.* Başakşehir’de Azubuike ve Mossoro müthiş oynadılar. Çok baskı yaptılar, Başakşehir özellikle maçın ilk 10 dakikasında ve ikinci yarının ilk 15 dakikasında müthiş pozisyonlar kaçırdı. Alabileceği bir maçtı, kaybetti... Bu takımda halen, geçen yıl Antalya’da 12 gol atan Mevlüt Erdinç yok, inanılır gibi değil...* Fenerbahçe’nin haftaya rakibi Trabzonspor... Üstüne basa basa söyleyeyim, asla öküzün altında buzağı aramıyorum. Ancak Fenerbahçe her sezon nasıl oluyor da lige bu kadar zor fikstürlerle başlıyor. Bu sadece şans, kader, kısmet mi, yoksa bir planlama mı? Meraktayım..

Fenerbahçe’nin son dakika golü gelince, benim de aklıma Ersun Yanal’lı son şampiyonluk geldi. O şampiyonluk yılında Fenerbahçe kaç tane maçı son dakika golleri, hatta uzatma dakikalarında attığı gollerle kazanmıştı. Başakşehir karşısında sıkıntılarla geçen bir doksan dakikanın ardından, uzatmada gelen galibiyet golü, Fenerbahçelilere daha sezonun başında “Acaba yeniden mi?” hayalini ve hedefini yaşatmaya başladı.* İyilerden başlayalım. Vedat Muriç müthiş... Her hava topunu alıyor... Çok çalışıyor... Ayağındaki topu kaptırmıyor. Her rakip atakta savunmasına yardım ediyor. Golleri atıyor. Ayağıyla, kafasıyla değil, kalbiyle oynuyor, yüreğini ortaya koyuyor.

Ben yakın zamanda bir futbolcunun kendisini bu kadar geliştirdiğini görmedim.* Gene Emre, gene Emre... Adam “antika” gibi... Yıllar geçtikçe, adam eskidikçe daha değerleniyor, daha da kıymete biniyor. Helal olsun... Elbette Ozan Tufan... Yeni transfer gibi... Orta sahadan sağ beke geçti, hiç sırıtmadı, takımın en iyi birkaç adamından biriydi. Geçen hafta 20 dakikalık oyunuyla belli etmişti, Tolga Ciğerci geliyor.* Fenerbahçe yenik kapattığı ilk yarıyı önde bitirebilirdi. Önce Vedat’ın, sonra Deniz’in direkten dışarı giden topları ciddi anlamda şanssızlıktı. Ancak özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında Fenerbahçe 3-0 yenik duruma da düşebilirdi. Visca’nın direkten dönen topu Fenerbahçe adına mucizeydi. Hemen sonrasında Edin Visca’nın mutlak kaçırdığı pozisyon Altay gibi iyi bir kaleciye sahip olmanın avantajıydı.* Ancaaak... Kazanırken eksiklerini göreceksin... 

 Fenerbahçe’nin geri dörtlüsünün üç adamı “devşirme” oyunculardı... Orta sahadan bozma iki bek Ozan ile Dirar, gene orta sahadan bozma stoper Jailson... Fenerbahçe takımı 60 metrelik kaleci vuruşundan gelen asistle gol yer mi? Fenerbahçe savunması Mert’in bu 60 metrelik asistinde iki adamla yakalanır mı? Jailson gerçek bir stoper olsa aut çizgisinde Crivelli’den o çalımı yer mi? Crivelli demişken, Jailson’u geçişi, Altay’ın üstünden ve adeta sıfırdan gol vuruşunu yapışı mükemmeldi. Bu müthiş golün dışında sahada hiç görünmedi ve oyundan alındı.* Fenerbahçe takımı çok uzun yıllar sonra lige ikide iki yaparak başladı. Galibiyetler gerçeklerin üstünü örtmesin... Fenerbahçe’nin çok iyi bir beke, çok iyi bir stopere ve mutlaka Vedat Muriç’e alternatif bir golcüye ihtiyacı var. Hatta 39 yaşındaki Emre’nin sırtına bu kadar yük bindirmek hakça mı?

Çok açık ama çok açık görünüyor; Fenerbahçe bu savunma ile bu yarışı zor götürür.* Başakşehir’de Azubuike ve Mossoro müthiş oynadılar. Çok baskı yaptılar, Başakşehir özellikle maçın ilk 10 dakikasında ve ikinci yarının ilk 15 dakikasında müthiş pozisyonlar kaçırdı. Alabileceği bir maçtı, kaybetti... Bu takımda halen, geçen yıl Antalya’da 12 gol atan Mevlüt Erdinç yok, inanılır gibi değil...* Fenerbahçe’nin haftaya rakibi Trabzonspor... Üstüne basa basa söyleyeyim, asla öküzün altında buzağı aramıyorum. Ancak Fenerbahçe her sezon nasıl oluyor da lige bu kadar zor fikstürlerle başlıyor. Bu sadece şans, kader, kısmet mi, yoksa bir planlama mı? Meraktayım..

‘Lütfen ölme’ - Ercan Güven (Milliyet)

Bizler gibi iki eli iki ayağı olan, bizlerle aynı dili konuşan ama “katil doğan” bir yaratığın on yaşındaki kıza attırdığı “çığlıkların en dehşetengizi” ile iki gündür buz kesti ülke...“Anne lütfen ölme!”Süper Lig’in, futbolun, skorun anlamsızlaştığı, erkeğin utandığı, kadının dehşete kapıldığı, çocuğun ağladığı, bize hiç de yabancı olmayan o yakıcı haftalardan biri daha maalesef...Birkaç sosyal medya psikopatı dışında statlara kadar yas ve endişe içinde herkes.Küçük kız tarafından “en sevdiğinin yaşaması için edilen bu hüzünlü rica” hepimizin kanını dondursa da içerdiği çaresizliğe en güçlü empati Başakşehir camiasında kurulmuş olmalı dün itibarıyla.İki maç sıfır puanlı geçen yılın şampiyon adayı. Fenerbahçe’ye gelince...

Geri vitesteki Gazişehir’i geçmek kolaydı da... Henüz üçe takmış üç önemli eksikli Başakşehir’i az daha geçemiyordu Fenerbahçe. Tekledi tıksırdı, son nefeste kurtuldu. Ama önünde turbo Trabzonspor falan var daha.Maça orta sahadan stoper (Jailson), sağ kanattan sol bek (Dirar), orta sahadan sağ bek (Ozan), yedek kulübesinden orta saha(Tolga) yaratarak çıkan Fenerbahçe’nin yumuşak karnı belliydi tabi. Başakşehir de bu çakma savunmaya çalışmak için oyunu öne taşıyarak başladı.Biraz Emre’yi oynatmayarak, biraz da Elia ve Visca kanatlarına hız vererek başardı da... Aslında Emre’yi verimsiz kılan yan yana oynadığı Tolga’ydı ilk yarı. Aynı Tolga beraberlik golünün pasını vermemiş olsa bu maça katkısı sıfır ile negatif arasında kalacaktı anılarda...

Ersun Yanal’ın Gustavo transferindeki ısrarı haksız mı?Savunması malum takımın bir de orta sahası geçirgen hale gelince Fenerbahçe kalecisi Altay ilk on dakika iki gol çıkardı. Ardından yine Emre’nin çabalarıyla oyuna ağırlığını koyan bir Fenerbahçe vardı ama... Birincisi Rodrigues - Deniz kanatları kötüydü. İkincisi, Başakşehir’in kale direkleri çakma Fenerbahçe defansından daha iyi idi! Muriç’in ve Deniz’in gollerini rakip kalenin direkleri engelledi ilk yarı. Başakşehir golü ise Fenerbahçe’nin dramını belgeledi... Yeni transfer Crivelli, yama yapılmış sol bek Dirar’ın kanadından elini kolunu sallayarak gitti, yama stoper Jailson’un önce içinden geçip sonra üstünden aşırtarak ve Altay’ın toyluğundan yararlanarak tek başına golü yazdı.Gel de Kolarov’u anma!İkinci yarı bittiği yerden başladı. Ta ki, Muriç’in golüne kadar.Sakatlanıp çıkan Elia, yerine giren Kerim Frei soldan, Visca sağdan çok kolay indiler. 36 yaşındaki Mossoro yıldızlaştı. Bu arada direkten dönen,

 

Altay’la karşı karşıya gol olmayan Visca şutları var.Olayı değiştiren yenilgiyi kabul etmeyip ağırlık koyan Fenerbahçe. Tek orijinal savunmacı Zanka da neredeyse sahayı terk edecek kadar sakatlandığı sıralarda oyuna müdahale etmesi gerektiğini anladı Yanal. Rodrigues’i çıkarıp genç Ferdi’yi aldı... Kurtarıcı değildi belki, lakin sol kanadı boş, Vedat Muriç’i yalnız bırakan Rodrigues’ten iyi idi kim olursa olsun. Daha sonra Deniz’in yerine oyuna giren Zajc katkı yaptı takıma... Ardından Muriç ile gelen muazzam beraberlik golü ümitlendirdi Fenerbahçe’yi. Acaip bir futbolcu Muriç... Sadece golcü değil, ileriyi karıştıran rakibi devamlı sıkıntıya sokan bir adam.Fenerbahçe de uydu ona... Artık oyuna asılan bir Fenerbahçe vardı sahada. Dirar’ın maçı bitiren galibiyet golü ise koskoca geçmiş sezonda gülmediği kadar güldürdü Fenerbahçe’yi. Karalar bağlaması gerek Başakşehir. Yine de Fenerbahçe’yi şu anda forma giyenlerin sağ salim taşıyamayacağı gün gibi ortada. Ne yapmak lazım?Gustavo ve Kolarov acilen. Devamında eldekileri verimli kılmak ki, o görev de Ersun Yanal’ın omuzlarında.

Yanal’ın hamleleri galibiyeti getirdi - Erman Özgür (Fanatik)

Önce Vedat Muriç’le direğe takılan Fenerbahçe, Deniz Türüç’ün direğe nişanladığı pozisyona hayıflanırken, Mert Günok ligimizde nadir gördüğümüz bir kaleci asisti ile Crivelli için belki de sezonun en güzel gollerinden birini atma fırsatını yaratmıştı. Fenerbahçe ilk yarıyı en az Başakşehir kadar iyi oynamasına rağmen skora ortak olamadı. 2. yarı hücuma çok oyuncuyla çıkmaya çalışan Sarı-Lacivertliler pozisyon üretmekte zorlanırken, Başakşehir pozisyonları cömertçe harcadı. Üretkenlikten uzak Rodrigues, Deniz Türüç ve Kruse sahne alamadı ama Tolga’nın ortasında sahneye çıkan Vedat Muriç ilk yarıda kaçırdığından daha zor pozisyonu gol yaptı.

Sonrasında Ersun Yanal dokunuşları hissedildi. Oyuna giren Ferdi harika bir asistle pes etmeyen Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü Dirar’a attırdı.Gecenin sorusuGalibiyetin öne çıkanları kimlerdi? Öncelikle kurtarışlarıyla Altay, Emre Belözoğlu, uzun zaman sonra oynayan Tolga, pozisyonunda oynamamasına rağmen iyi niyetiyle işini yapan Dirar, Vedat Muriç ve Ersun Yanal’dı.Maçın starıPozisyonu olmayan oyunculardan aldığı performans, yaptığı oyuncu değişiklikleri ve pes etmeyen bir takım görüntüsünü sahaya yansıtmayı başardığı için maçın yıldızı bana göre Ersun Yanal oldu.Maçın olayıSüper Lig’in tartışmasız pas kalitesi en yüksek kalecisi Mert Günok’un yaptığı asist gecenin olayıydı. Bu konuda kendisini geliştirmiş olmasının karşılığını bu sezon birkaç asist daha yaparak alabilir.Kısa mesajAltay bu performansı ile formayı Harun’a kolay kolay vermez.

Hata yapmadı - Deniz Çoban (Fanatik)

Dün akşam oynanan maçta hakemleri zora sokacak bir pozisyon yaşanmadı. Hakemler de son derece dikkatliydiler ve hataya fırsat vermediler. 27. dakikada Başakşehir’in iptal edilen golünde ofsayt bayrağı doğruydu. 43’te Fenerbahçe’nin Vedat Muriç ile kazandığı golde yardımcı hakem ofsaydı süzemedi ancak VAR doğru bir müdahaleyle golü iptal ettirdi. Maçta oyunculara hiç sarı kart çıkmadı. Değişen kurallar gereği 87’de Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk sarı kart gördü. Futbolcular bir sezonda toplam 4 sarı kart gördüklerinde, 1 maç cezalı duruma düşüyor. Henüz TFF Disiplin Talimatı değişen kurallara göre güncellenmediği için, herhangi bir teknik sorumlu her hafta sarı kart görse de cezalı duruma düşmüyor.

Zirvenin formülü - Gürcan Bilgiç (Sabah)

Başakşehir'in oyun ezberi ve aklının önüne geçmek adına Ersun Yanal'ın nasıl bir plan yaptığını ilk 45'te anlayamadık.Geçen sezonlarda aynı rakibe ve oyuna, savunarak karşılık verip, kazanmayı başaran bir taktik becerisini kullanmadı. Düğüm buradaydı aslında, kimin daha çok kazanmaya ihtiyacı varsa diğeri onun planını bozmak için oynamalıydı. Pas kurgusundan Fenerbahçe'yi çıkartıp, rakip ceza sahasına taşıdığı baskı ile Emre Belözoğlu'nu da devreden çıkardı Başakşehir.Oyun aklı gidince, Fenerbahçeli oyuncular da topun peşinden koşmaya başladılar.Alışık olmadıkları ve denemedikleri bir ortam buldular. Üçlü – dörtlü sıkıştırmalar ile kendilerini sürekli top kaybına zorlayan bir rakip vardı karşılarında.

Crivelli'nin attığı gol, F.Bahçe defans ve kalecilerinin bundan önce çok sık yaptığı "kolaylık sağlama" furyasındandı. Jailson yanlış yerde duruyor, rakibine geçit açıyor, genç Altay ayakta kalacağına yatıyor. Ve elbette nefis bir santrfor vuruşu.Yine de direkten dönen iki top var bu golün öncesinde. Çok şey değiştirecek ve yine bundan önce çok sıkça yaşanan "şans kapıyı kırınca" talihi… İkinci yarıda bu kez net pozisyonları değerlendiremeyen Başakşehir'di.Ama Tolga'nın nefis pası ve Vedat golü ile skor dengelendi. Yeni maç o zaman başladı. Başakşehir'in düşen temposu, Fenerbahçe oyuncularına pas ve hareket alanı sağladı.

Baskıdan kurtulup, yüze kaleye dönük oyuncularıyla, adeta orta sahasız hale gelen rakipleri karşısında daha sık kaleye gelmeye başladılar. Genç Ferdi'nin nefis pasında Dirar'ın attığı kafa golü ile maç bitti.Müthiş bir oyun yoktu Fenerbahçe için ama müthiş bir sonuç var ellerinde.Uzatmalarda atarsan, kazanırsan, şampiyonluğa da yaklaşırsın. Zirvenin gizli formülüdür bu.

Neticeye göre değil, rakibe göre analiz - Ömer Üründül (Sabah)

Dün gece Fenerbahçe'nin kopuk kopuk oynadığı, hücumda bir net pozisyon dışında kısır kaldığı takım savunmasında da güven vermediği ilk yarı izledik. Bu yarıda eleştirilmesi gereken bir konu var: Başakşehir ile deplasmanda oynuyorsun, skorda denge var, daha ilk yarının 32. dakikası ve kaleci vuruşunda tek bir oyuncuya 50 metre genişlikte kontratak imkanı veriyorsun, sonrasında gol yiyorsun. İkinci yarıda riskler daha da arttı ve Başakşehir'in alan savunmasına karşı üretkenlik sağlanamazken karşı ataklarda da çok ciddi tehlikeler yaşandı. Visca'nın bir şutu direkten döndü. Çok net bir pozisyonda da Altay'ı aşamadı. Kalesinde tehlike yaşamayan ve ikinci gole yakın olan taraf Başakşehir oldu. Ama Tolga'nın çok güzel bir uzun pasına Vedat iyi zamanlamalı bir golcü vuruşuyla F.Bahçe'ye beraberliği getirdi. Bu morale rağmen yine Fenerbahçe tehlikeler yaşamaya devam etti.

Ama her zaman söylediğim gibi futbol ilginç bir oyun, cazibesi de burada. Uzatma bölümünde bence en organize yapılan atakta Dirar, arka direkte çok güzel golle üç puanı getirdi.Gelelim bu maçtan çıkan gözlemlerime. Her zaman vurguluyorum, neticeye göre değil rakiplere göre analiz yapacaksın. Geçen hafta F.Bahçe'nin karşısında rakip yoktu ve farklı galibiyetle alışılmış şekilde medyada abartıldı.Netice önemli değil ama gerçek yeri sol ön olan, fizik açıdan hazır olmayan Arda ile 36 yaşındaki Mossoro'nun birlikte oynadığı orta saha kurgusunda rakip sana üstünlük sağlıyorsa, demek ki takımında daha çok üstünde durulması gereken durumlar var. Kruse de Werder Bremen'de alıştığı kollektif yapıyı Fenerbahçe'de bulamadığı için beklenen katkıyı sağlayamıyor. Bence F.Bahçe'nin en önemli transferi Vedat Muriqi.

Fenerbahçe cezayı kesti - Oktay Derelioğlu (Takvim)

Geçen hafta Gazişehir karşısında farklı bir galibiyet alan Fenerbahçe için asıl ölçüt Başakşehir maçı olacaktı.Sarı-Lacivertliler'in savunmadaki eksik sayısının fazla olması Fenerbahçe'nin dünkü maçta işini zorlaştırdı. Kanarya ilk yarıda ne defanstan rahat top çıkarabildi ne de rakibin ataklarını önleyebildi. Nitekim Mert'in kullandığı autun devamında Crivelli ile gelen gol büyük bir defans hatasıydı.Gerçek yeri olmayan stoperde oynayan Jailson yenilen bu golde başroldeydi

VİSCA FIRSAT TEPTİ

Fenerbahçe ilk yarıda kalesinde golü görmesine rağmen etkili ayaklarıyla iki kez gole yaklaştı; birinde Muriç, diğerinde ise Deniz direği geçemedi.İkinci yarıda Başakşehir Visca ile maçı koparma fırsatı yakalasa da Boşnak oyuncu pozisyonları cömertçe harcadı.Devamında da Fenerbahçe Muriç'in eşitliği sağladı.Duraklamalarda da Dirar arka direkte bulduğu golle Başakşehir'e cezayı kesti.Sarı-Lacivertliler harika bir dönüşe imza atarak, ikide iki yaptı ve çıkışını sürdürdü.MAÇIN EN İYİSİ: VEDATGüzel oyununu şık bir golle süsledi.MAÇIN EN KÖTÜSÜ: KERİMÇok fazla top kaybı yaptı..

Maçı çözen değişiklikler - Mehmet Demirkol (Fanatik)

Ersun Yanal forma giriyor. 2 haftadır yaptığı değişikliklerin skora etkisi bunun göstergesi. Ve istediği riskli ve zor oyuna oyuncuların, özellikle tecrübelilerin ikna olmuş görünmesi de... Dün top kaybı-geri koşuyorgunluk- top kaybı kısır döngüsü içine girmişken maçı çevirebilmek de tabii... Geçen yıl şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Başakşehir oyun merkezindeki 3 oyuncusundan yoksun (Emre mecburen) sahada olunca Fenerbahçe’nin ilk yarıda oyuna hükmetmesi normaldi. Ozan ve Deniz sağda yeniydi (ve pek de Deniz’e göre bir oyun oynanmıyordu). Solda Rodrigues hem takımla hem de ofsayt kuralıyla yeni tanışmış gibiydi. Fenerbahçe rakip savunmayı genişletecek ters toplar ve hızlı top çevirme konusunda geçen haftanın gerisinde kaldı.

Golden sonra oyunu Başakşehir aldı. Fenerbahçe merkezini hızlı ve kolay geçtiler. Hızlı hücum etmek istedikleri için çok top kaybettiler ve çok geri koştular. Ersun Yanal bunu çözemedi. Ama maçı çözecek değişiklikleri yaptı.Gecenin sorusuVedat’ın Tolga’nın pasında attığı gol mükemmel bir tek vuruş. Geçen haftaki mükemmel bir kontrol/vuruş bileşik hareketinden sonra bunu da yapması paha biçilmez. Bakalım sırada ne var?Maçın starıMossoro, Başakşehir’in tüm dezavantajlarını kapatan adamdı mükemmel oynadı... Visca maça damgasını vurabilirdi kanadını yine mükemmel kullandı. Crivelli ve Vedat harika goller attılar. Altay önemli pozisyonları engelledi. Emre de bildiğiniz gibi. Yıldız adayı çok.Maçın olayıGoller: Mert’in muazzam pasında Crivelli uçtu. Tabii Emre’yle sohbete dalan Jailson’un uyudu. Ancak çok iyi oynayan Altay’ın büyüyeceğine hamle yapması da Crivelli’nin işini kolaylaştırdı. Sonta Vedat’ın tek vuruşu ve tabii Ferdi Dirar ortaklığı. Olay goller vardı, golle büyümeliydi.Kısa mesajFerdi in Rodrigues out.

Senin için hazırladığımız haberler