O Şahısı Aracıyla birlikte yakılarak öldürülmüş

2002 yılından bu yana kayıp olan Mustafa Yılmaz’ın o tarihte darp edildiği ve aracıyla birlikte yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

30.08.2002 tarihinde ilçesinde Tütünçiftlik Polis Merkezi Amirliğine ailesi tarafından Mustafa Yılmaz’ın kendisine ait otomobili ile birlikte kayıp olduğuna dair müracaatta bulunuldu ancak şahsın bulunması mümkün olmadı. Bunun üzerine kayıp şahısla ilgili yetkili mahkeme tarafından 2009 yılında gaiplik kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şahsın öldürülmüş olabileceği değerlendirilerek konu tekrar detaylı bir şekilde incelendi ve Mustafa 10 bin işçi için sözleşme dönemi başlıyor Yılmaz isimli şahsın öldürülmesi ile ilgili olduğu değerlendirilen S.S., A.S., R.S., İ.K., O.K., N.T., B.D., E.A., M.S. ve C.D. yapılan eş zamanlı ve planlı operasyon ile , Konya ve Karabük illerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan ifadelerinde şahsın 2002 yılında Yılmaz’ın darp edildiği ve Körfez ilçesinde bulunan ormanlık bir alanda aracıyla birlikte yakılarak atıldığı tespit edildi. Yapılan aramalarda kayıp şahsın aracına ait olduğu değerlendirilen parçalar bulundu. Hem araçla ilgili hem de şahsın cesediyle ilgili aramalar devam ediyor. Şüpheli şahıslar emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − 61 =