banner198

O Partinin İl Başkanı teşkilatıyla birlikte Gelecek Partisi’ne geçti!

Çankırı Genç Parti İl Başkanı Murat Uyar, teşkilatları ile birlikte Gelecek Partisi’ne geçtiğini açıkladı.

O Partinin İl Başkanı teşkilatıyla birlikte Gelecek Partisi’ne geçti!
banner145

Çankırı Genç Parti İl Başkanı Murat Uyar, teşkilatları ile birlikte Gelecek Partisi’ne geçtiğini açıkladı.

Çankırı siyaset kulislerini hareketlendiren haber Murat Uyar’dan geldi.  99.5 FM bandında yayın yapan Radyo Neşe’de Turan Harmancı’nın sorularını yanıtlayan Uyar, Genç Parti’den istifa ederek arkadaşları ile birlikte Gelecek Partisine geçtiğini açıkladı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun parti rozetini taktığı Uyar’a kurucu il başkanlığı görevi verildiği öğrenildi.

Genç Partide 1 yıla aşkın süredir siyaset yaptığını vurgulayan Uyar, fikir ve düşünce ayrılıkları nedeni ile yönetimle birlikte bırakma kararı aldıklarını duyurdu. Uyar, “Bunun akabinde yapılan görüşmeler sonucunda Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile daha aktif, daha heyecanlı siyaset yapmak için beraber yol yürüme kararı aldıklarını” söyledi.

Genç Parti’nin kendileri için büyük bir deneyim olduğunu aktaran Uyar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun siyasette iktidar görmüş, seçim kazanmış deneyimli bir devlet adamı olduğunu belirtti.

Uzun soluklu bir siyaset yapma adına Gelecek Partisine geçtiğini ifade eden Uyar, yapılan istişareler sonucunda İl yönetiminin %80’ni ve birkaç ilçe teşkilatı ile Gelecek Partisine geçtiklerini ifade etti. Siyaset aşkının lise yıllarında başladığını aktaran Uyar, “Siyaset benim için bir tutkudur” dedi.

Uyar, olabilecek ilk seçimlerde Çankırı’yı Gelecek Partisi adına güzel temsil etmek ve sandıkta güzel bir tablo hedeflediklerini aktardı.

Çankırı için yapılan her şeyin yanında olacağını söyleyen Uyar “Çankırı adına vurulan her kazmayı alkışlayacağımızı destekleyeceğimizi, hatta yerine göre gerekirse çizmelerimizi giyip çamursa çamur atacağız, suysa su çekeceğiz. Tatlıçay projesi de çok yerinde bir davranış oldu. Projesinden imza atanına şantiyede çalışan her bir işçisine kadar herkesin eline emeğine sağlık” dedi.

Muhalefetin tek amacının eleştiri olmamsı gerektiğine dikkat çeken Uyar, “Siyaseten güzel şeyleri alkışlayıp bir sorun varsa alternatif proje ortaya çıkartıp bunu ortaya sunmamız lazım” şeklinde konuştu.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 22:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murad Arslan
Murad Arslan - 3 yıl Önce

Türkiye geleceğini arıyor...

SIRADAKİ HABER