O İLÇEYE YENİ FAKÜLTE KURULACAK

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2016 - 15:26, Güncelleme: 22.08.2016 - 15:26
 

O İLÇEYE YENİ FAKÜLTE KURULACAK

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş Soma'ya kurulacak yeni fakülte için girişimlere başladı. Kaymakam bu amaçla belirlediği bir heyet ile yetkili kurumları ziyaret ederek, fakültenin kuruluş çalışmalarını hızlandırıyor.
Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş'ın başkanlığındaki heyette Belediye Başkanı Hasan Ergene, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Soma Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Fırat Tekin, Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Başkanı Şeref Kavruk, Milliyetçi Hareket Partisi Soma İlçe Teşkilatı Başkanı Vedat Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Levent Elbinsoy yer aldı. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene fakültenin kuruluş çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; "Artık bundan son iş Soma'ya kalıyor. Soma'nın performansı desteği ne kadar olursa o kadar hızlı bir şekilde Turgtutalp'te bulunan 30 dönümlük alana fakülte binasını yapacağız. Fakülte binasını Soma Belediyesi olarak yapacağız. Ancak tabiki de sivil toplum örgütleri ve önde gelen firmalar ile hayırseverlerin destekleri de önemli. Binayı yapın, altyapıyı hazırlayın, daha sonra teklif yaparız dedi. Öte yandan Soma'ya teknik bölümlerin haricinde bir meslek yüksek okulu daha açılması söz konusu. İnşallah bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde adımlarımızı atacağız" görüşlerine yer verdi.  
Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş Soma'ya kurulacak yeni fakülte için girişimlere başladı. Kaymakam bu amaçla belirlediği bir heyet ile yetkili kurumları ziyaret ederek, fakültenin kuruluş çalışmalarını hızlandırıyor.
Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş'ın başkanlığındaki heyette Belediye Başkanı Hasan Ergene, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Soma Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Fırat Tekin, Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Başkanı Şeref Kavruk, Milliyetçi Hareket Partisi Soma İlçe Teşkilatı Başkanı Vedat Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Levent Elbinsoy yer aldı.
Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene fakültenin kuruluş çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada;
"Artık bundan son iş Soma'ya kalıyor. Soma'nın performansı desteği ne kadar olursa o kadar hızlı bir şekilde Turgtutalp'te bulunan 30 dönümlük alana fakülte binasını yapacağız. Fakülte binasını Soma Belediyesi olarak yapacağız. Ancak tabiki de sivil toplum örgütleri ve önde gelen firmalar ile hayırseverlerin destekleri de önemli. Binayı yapın, altyapıyı hazırlayın, daha sonra teklif yaparız dedi. Öte yandan Soma'ya teknik bölümlerin haricinde bir meslek yüksek okulu daha açılması söz konusu. İnşallah bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde adımlarımızı atacağız" görüşlerine yer verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.