Hıncal Uluç: 100 yılda bir olacak Allah'ın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur?

Hıncal Uluç, köşe yazdığı Sabah gazetesini eleştirerek, İstanbul'da sele neden olan yağmurla ilgili suçlanması gereken kişinin Ekrem İmamoğlu olmadığına işaret ederek, "Yani 100 yılda bir olacak Allahın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur, yoksa, ondan evvel bu kenti 17 yıl yöneten Kadir Topbaş'dan mı?" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Hıncal Uluç: 100 yılda bir olacak Allah'ın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur?

Hıncal Uluç, köşe yazdığı Sabah gazetesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı haberlerden dolayı eleştirdi. Uluç, "Baş sayfa İmamoğlu... Tüm ama tüm köşe yazarları söyleşmiş gibi İmamoğlu yazmış. Öyle bir görüntü var ki, İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak" diye yazdı.

İstanbul'daki sel felaketini İmamoğlu'nun İzmir tatili üzerinden gören gazetesini eleştiren Uluç, "100 yılda bir olacak Allahın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur, yoksa, ondan evvel bu kenti 17 yıl yöneten Kadir Topbaş'dan mı?" diye sordu.

 Uluç, "İmamoğlu'nu bu kadar gündemde, hem de her gün, gündemin zirvesinde tutar, onu  'Tek konu' yaparsanız, adını hiç duymayacak olanlar da duyar, duymakla kalmaz, ezberler. Ezberlemekle de kalmaz, 'Sen neymişsin ve İmamoğlu' demeye başlar! Sonra? Onu da siz düşünün" dedi.

Seçimlerde İmamoğlu'nun 14 bin farktan 800 bin farka çıkmasını da hatırlatan Uluç, hükümet medyasının tıpkı o dönemde olduğu gibi şimdi de aynı hatayı yaptığını savundu.

SONRAKİ HABER