Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

O bayraklar Sancaktepe'de ortaya çıktı

Kandil'in sözcülüğüne devam ettiği için halkın büyük tepkisini alan 'nin oyları 7 Haziran seçimlerinden bu yana düşüş yaşıyor. Bu düşüşü durdurmaya çalışmak için  ve HDP kirli bir ittifaka girdi. Vatandaşlardan aldığı sert tepkilere rağmen aynı dili ve politikaları sürdüren HDP'li siyasetçilere en büyük destek CHP'den geliyor.

HDP ADAYINDAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Daha önce de HDP'nin  1.sıra adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP-HDP ittifakını gözler önüne seren itiraf gibi bir açıklama yaptı. Gergerlioğlu, 'nin dün Diyarbakır'da yaptığı mitingi kastederek, "Bana kaç gündür CHP seçmeni soruyordu HDP'nin baraj altında kalma riski olduğunu biliyoruz, destekleriz ama ya 2.tura İnce kalırsa Kürtler ne yapar, ya İnce'yi desteklemezlerse? Bugün Diyarbakır'da cevabı verildi sanırım. Kürtler ne yapacağını bilir, hiç merak etmeyin" dedi.

Kaynak: SABAH

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeChpMiting
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metedonuk 6 yıl önce

hayırdır size ya? hdp diyorsunuz hdp yandaşı vatandaş neden inceye oy vermesin? haburda pkk geçişini izlerken böyle başlıklar atabiliyor muydunuz? iğne ucu kadar haysiyet be! tüh kalıbınız!