Anasayfa Haber Crash Bandicoot: On The Run Mobile Geliyor

Crash Bandicoot: On The Run Mobile Geliyor

Crash Bandicoot: On The Run Mobile

Crash Bandicoot: On The Run, iOS ve Android platformlarına adım atmaya hazırlanıyor.

Crash Bandicoot yeni bir oyun ile ilk kez mobil platforma adım atıyor. Sevilen platform karakteri bu defa Crash Bandicoot: On The Run oyunu ile iOS ve Android oyuncuları ile buluşuyor. Her zaman olduğu gibi Crash, Dr. Neo Cortex adlı kötüyü yenmek için mücadele verecek.

Subway Surfers ve Temple Run gibi popüler örnekleri bulunan mobil koşucu türündeki oyunda Crash Bandicoot orijinal evrenindeki gibi ortamlarda durmadan yoluna devam edecek. Mobilleştirilmiş oynanışta Crash sürekli koşarken sağa ve sola kaydırma yaparak hareket ettireceksiniz. Oyunda üç ön tanımlı yol olduğunu da belirtelim. Ayrıca, oyunda gizli yollar ve boss savaşları da bulunacak. Senkronize olmayan birçok oyuncu modu ile başkalarıyla da mücadele edebileceksiniz.

Yakında çıkış yapacak oyun için crashontherun.com adresinden ön kayıt yaptırmak mümkün. Ön kayıt yaptıranlar içinse Blue Hyena Skin ödül olarak verilecek.

Ayrıca Crash Bandicoot 4: It’s About Time prodüksiyonu da sürüyor. Orijinale sadık olan bu oyun ise 4 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.


İlginizi çekebilir: WWE 2K Battlegrounds Çıkış Tarihi Duyuruldu