Nusret ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı!

Kısa zamanda büyük servet kazanan Nusret Gökçe, kazandıklarını paylaşmaya devam ediyor! Kadınlar Günü'nde yaptığı etkinlikle 14 bin 500 kadını restoranlarında ağırlayan Nusret Gökçe'ye, o günün maliyeti 8.5 milyon lira olmuştu. Gökçe bu kez de 25 bin ihtiyaç sahibine beyaz eşyadan gitara kadar çeşitli hediyeler dağıttı.

Nusret ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı!
Kısa zamanda büyük servet kazanan ve birçok sanatçıdan daha popüler olan, adını bir dünya markası haline getiren Nusret'in patronu Nusret Gökçe, kazandıklarını paylaşmaya devam ediyor.

8,5 MİLYON LİRA!
Kadınlar Günü'nde yaptığı etkinlikle 14 bin 500 kadını restoranlarında ağırlayan Nusret Gökçe'ye, o günün maliyeti 8.5 milyon lira olmuştu.

25 BİN KİŞİYE YARDIM
'Bundan sonra olan, olmayana verecek' mottosuyla yardımlarına devam eden Gökçe, bu kez de ramazan ayı vesilesiyle önceden belirlenen 25 bin ihtiyaç sahibine beyaz eşyadan gitara kadar çeşitli hediyeler dağıttı. Gökçe'nin imzaladığı hediyeler, şirketin kamyonuyla servis edildi. Sosyal medyadan cep numarasını yayınlayan Nusret, istenen ihtiyaçları not etmiş. Ardından 25 bin kişinin hediyelerini temin ederek onlara ulaştırmış.