""

Nurdoğan ve daire müdürlerinden Başsavcı Yavuz’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:32

Nurdoğan ve daire müdürlerinden Başsavcı Yavuz’a ziyaret

An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan ve beraberinde Yozgat’ta görev yapan bazı daire müdürleri ve esnaflardan oluşan bir grup Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Nurdoğan ve daire müdürlerinden  Başsavcı Yavuz’a ziyaret
Son Güncelleme :

20 Şubat 2017 - 7:00

An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, beraberinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaaettin Özdemir, İl Telekom Müdürü Yusuf Kaplan, TKDK İl Koordinatörü Selim Türker,Yozgat SGK İl Müdürü Bilal Keskin, Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Şahingöz, Çorum SGK İl Müdürü Duran Cesur, İcra Müdürü Faruk Çolak, Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, İşadamı ve Efendi Ekmek Fabrikaları sahibi Ali Açıkgöz ve Metin Çelik, ile birlikte hafta sonu Samsun’a çıkarma yaptı.
Yozgat’ta başarılı bir şekilde 2 yıl görev yaptıktan sonra Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Yavuz’agecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yozgatlı grup, günün anısına Başsavcı Yavuz’a 15 Temmuz Demokrasi heykelini hediye etti.Nurdoğan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Yozgat’ta 2014- 2016 yılları arasında görev yapan Başsavcı Yavuz’un görev yaptığı süre içerisinde Adalet Bakanlığının önemli yatırımlarından 3 bin 800 kişilik ve diğer bölümleri ile 4 bin 500’leri bulan Yozgat Kampus Cezaevi, Adli Tıp Kurumu ve Adalet Eğitim Merkezi gibi çok önemli projelerin gerçekleştirilmesinde büyük emekleri olduğunu ifade etti. Başsavcı Yavuz’un Yozgat’ta gerek bürokratlarla gerekse halkla samimi bir birliktelik oluşturduğunu ve önemli dostluklar kurduğunu vurgulayan Nurdoğan, “Sayın Başsavcımız ilimizde görev yaptığı iki yıllık süreçte kendi alanlarında önemli hizmetlerin gerçekleşmesine vesile oldu.
Yozgatlılar adına kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Yavuz’un ilimizden Samsun’a atanmasının üzerinden biraz zaman geçti fakat bizlerde kendisini arkadaşlarımızla birlikte ziyaret etmek istediğimizden dolayı biraz gecikmelide olsa bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz.”dedi.
Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’da ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, AN Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan’a, İşadamı Ali Açıkgöz’e ve daire müdürlerine teşekkür etti. Başsavcı Yavuz, konuklarından Yozgat Adliyesindeki tüm personeline, bürokrat arkadaşlarına ve Yozgat halkına selam ve sevgilerini iletmelerini istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.