Numan Kurtulmuş: Siyasete TİP ve MSP yön verdi

Numan Kurtulmuş: Siyasete TİP ve MSP yön verdi

Numan Kurtulmuş: Türkiye'nin gerçekten çok önemli Türk siyasetine başlangıcından itibaren yön vermiş iki parti vardır, birisi Türkiye İşçi Partisi, birisi Milli Selamet Partisi...

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ankara Palas’ta medya temsilcilerinin, soruları yanıtladı. İftar yemeğinde Kurtulmuş’a ‘Türkiye’de Milli Selamet Partisi’ sorusu yöneltildi.

Türkiye’de Milli Selamet Partisi’nin ayrı bir yere konulması gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, “Türkiye’nin gerçekten çok önemli Türk siyasetine başlangıcından itibaren yön vermiş iki parti vardır, birisi Türkiye İşçi Partisi, birisi Milli Selamet Partisi. Milli Selamet Partisi de, Türkiye İşçi Partisi de kendi kulvarlarının fabrikaları gibidir. Özellikle siyasi fikriyat bakımından çok adam yetiştirmiştir, çok insan yetiştirmiştir, onun Milli Selamet Partisi hem bir partidir, hem bir harekettir, hem bir idealdir, hem bir sevdadır, hem bir fabrikadır aynı zamanda.” cevabını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.