Kamu Personelleri

Nüfus Müdürlüğü 3179 Koduyla da Personel Almalıdır

Atama bekleyen Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü mezunları, Nüfus Müdürlüklerine çağrıda bulunarak personel alımlarında kendi bölümlerinden de alım yapılmasını talep ediyorlar.

Adayların sitemize ve aynı zamanda Nüfus Müdürlüklerine ilettiği yazıyı aynen aktarıyoruz.

 “ Sayın Yetkili; Ön Lisansın nitelikli bölümlerinden (3179) Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunları olarak;  Kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerin yürütülebilmesi için 2017 KPSS Atamalarında bildirilecek olan Nüfus ve Vatandaşlık işleri için memur talep listelerinizde Ön lisans Büro Yönetimi ve Sekreterlik (3179) koduna daha hassasiyetli bir biçimde yer verilmesini talep ediyoruz.

Sosyal medya da asılsızca çıkarılan haberler ; ” Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Santral Memurluğu, Bilgisayar İşletmenliği, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği, Büro Memuru ”  kadrolarını ”Teknik bilgi gerektirmeyen kadrolar” diye tabir ederek, büro memurluklarıyla ilgisi bulunmayan alanlarda eğitim almış olan diğer Ön lisans bölümlerine (3001’e) adeta atama sözü veriyor. Oysa bahsi geçen kadrolar tümüyle; yazışma ve iletişim kurallarını bilmeyi gerektiren kadrolardır. Bu kadrolar, bu iş ve işlemler için gerekli olan tüm mesleki eğitimlerin verildiği (3179) Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünün hakkıdır.
 
Bizler eğitimimiz esnasında, bir Türk gencinin sahip olması gereken tüm Genel Kültür yetkinliklerinin yanı sıra; Dosyalama ve Arşivleme, Mesleki Yazışmalar, Toplantı Yönetimi, Yönetici Asistanlığı, Santral Sekreterliği, Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, Bilgi ve İletişim Teknolojisi, Araştırma Yöntem ve Teknikleri vb. Mesleki eğitimleri uygulamalı bir biçimde alan, bürolar da kullanılan (Faks, Fotokopi, Telefon, Bilgisayar vb.) cihazların kullanımına hakim, on parmak klavye kullanabilen ve tüm bunları başarıyla belgelendirmiş KPSS yüksek puan almış bireyler olarak bu kadrolar için hazır halde mezun olmaktayız.
 
Niteliklerimiz neticesinde; eğitimimizin ön gördüğü alanda devletimize yarar sağlamayı amaçlıyoruz. İleriki aylarda Nüfus müdürlükleri için memur alımlarında 3179 Büro yönetim ve Sekreterlik mezunlarını tercih etmenizi,  Haklarımızın korunarak mağduriyetlerimizin göz ardı edilmeyeceğine inanıyor, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Mezunları adına teşekkür ediyoruz.”

Kamupersoneli.net Notu: Nüfus Müdürlüğü’nün 1200 kadro talebi var ancak Maliye Bakanlığı bu talebe sıcak bakmamaktadır. Personel ihtiyacının Maliye Bakanlığı’ndan ve diğer kurumlardan havuzda bulunan (norm fazlası) memurlardan karşılanması teklif edilmiş olup kadrolarla ilgili görüşmeler sürüyor. Atama olursa da ilerleyen dönemlerde Büro Yönetim ve Sekreterlik mezunlarından da alım yapılması faydalı olacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Kesinlikle bizim bölüme ihtiyacı olan bir kurum.inş sesimizi duyarlar ve alım yaparlar

  2. Bizler önlisans işletme bölümü olarak adaletli kadro dağılımı istiyoruz. Büro bölümüne zaten 2016/1 atamalarında baya kadro verildi.

  3. Tüm kodlardan almali bence zaten nüfus müdürlük leri baya bir sure yoğun olacak diger bolumlerden de alinmali p3 puaniyla

  4. Aynen katılıyorum bende mezunum o bölümden iş yok.Nitelikli elemanlar hep boşta.

  5. Uluslararası Ticaret mezunlarına neden hiçbir kurumda kadro verilmiyor. Lütfen destek verin

  6. Haklısınız sonuna kadar katılıyorum alan geniş buro yont.sekreterlik atanmalı her kuruma gerekli

  7. 3163 işletme mezunlarinada kadro verilmesini talep edioruz sadece 2 kişilik kadro verildi duyarsız kalmayın lutfen

  8. 3163 önlisans işletmeye 2 kadro verildi mağdur edildik kadrolar bizim hakkımız

  9. Bir nufus müdürlüğü eksikti ona da goz diktiniz pes dogrusu.Onlisans isletmeye yapilan haksızlıktan kimsenin haberi yok buro yonetimi zaten en cok kadro alan onlisans bolumu lutfen biraz adalet

  10. 3163 işletme mezunlarına 2 kadro açılarak haksızlık yapıldı. Büro bölümüne 146 kadro açıldı. Herkesi hakkaniyete davet ediyorum.

  11. Onlisans 3163 kodunu neden görmüyorsunuz. 85-86 tabanında kalıyor her yıll. Yazık günah Allah aşkına çoğu bölümle ortaklı aldığımız kadrolarda artık bize yer verilmiyor. İlk atama da sade e iki kişi alındı. Bizi de görün duyun artık. 2014 te 85 al atanama 2016 da 85 al atanama. Bizimle eş değer çoğu bölüm 79-80 ile kapattı.

  12. büro yönetimi ve sekreterlik mezunları ve yüksek puan alıp atamayı bekleyen arkadaşlarım adına nüfus müdürlüklerine alıncak personelin bizim bölümden alınması gerçekten bu işin eğtimini almış kişiler olarak kadroların bize verilmesini talep ediyoruz.

  13. 3163 Olarak 100BİN mezunla iki kadro aldık yeter artık lütfen bizleri duyun lütfen . Burocular zaten merkezide 146kadro aldılar ee açıktan alımlarda heryerdeler biz napalim olelim mı yani? Lütfen sesimiz olun merkezi ve açıktan alımlarda 3163İSLETME görmek istiyoruz..Atanmak ve çalışmak istiyoruz hakkımızı istiyoruz

  14. Ben radyo ve televizyon ön lisans mezunuyum. Eğer hiç bir kurumda kitle iletişime ait bir çalışma yada personel girişiminde bulunmayacaksa. Özel kanallada çalışma şansımız olmayacaksa bu bölüm neden var ve benim 2 yılımı kim geri vericek.

  15. Biz burocular kadro icin cok mucadele ediyoruz sizde edin sesinizi duyurun sizi engelleyen mi var ?

  16. Her yere bunlar atansin
    Her bolumun kadrosuna goz dikmisler.

  17. Artık alımlarda 3163İSLETMEYİ de görmek istiyoruz lütfen sesimizi duyurun. 100BİN mezuna 2kadro verildi açıktan alimlarda da yokuz

  18. büro yönetimi ve sekreterlik mezunları ve yüksek puan alıp atamayı bekleyen arkadaşlarım adına nüfus müdürlüklerine alıncak personelin bizim bölümden alınması gerçekten bu işin eğtimini almış kişiler olarak kadroların bize verilmesini talep ediyoruz.

  19. Tesekkuler 3179 Büro yönetimi ve sekreterlik olarak tesekkur ederz

  20. Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum. Bu iş için nereden başvuru yspabiliriz

  21. Birsürü radyo tv kanalı var.nasıl iş bulamıyosunuz? Tüm kanallar devlete ait olmadıgı için bu bölümü okurken çok alım olmıycanı düşüncektiniz.işkurda size uygun çok iş var.madem vhki olarak atanmak istiyodunuz.o halde ona uygun bir bölüm okusaydınız.biz sekreter olmak istedik ve sekreterlik okuduk.bu kadro bizim en dogal hakkımız.

  22. Büro yönetimi mezunu olarak hakkımıza destek olduğunuz için teşekkürler

  23. artik olsun yani, yurtdisinda bu isi yapiyorum ve bu bildiklerimi turkiyede degerlendirmek istiyorum..

  24. Önlisans sosyal hizmetlerde atama olsun artık 88 al açıkta kal

  25. lojistik mezunlarına bu ülkede neden kadro açılmıyor sadece ptt var başvuru yapabileceğimiz bizimde sesimizi duysunlar artık

  26. Tabiki 3179 dan alim.olmalidir nufus mudurluklerine zira biz bunun egitimini fazlasiyla aldikk

  27. tabu için atanacak 3179 büro personeli bizleriz tercihlerde bizlerede yer verilmesi lazımdı . !!!!!!!