Anlık Bildirim

Nokia 7.2 görselleri internete sızdırıldı

Önümüzdeki hafta itibariyle resmiyet kazanacak Nokia 7.2 telefon modeli için görseller gelmeye devam ediyor. Modelin dış tasarımı artık hemen hemen belli olmuş durumda.

Nokia’nın merakla beklenen IFA 2019 fuarında tanıtacağı yeni modellerinden birisi olan Nokia 7.2 sızmaya devam ediyor. Bu kez modelin kullanım esnasındaki fotoğrafları internete sızdırıldı.

Nokia 7.2 özellikleri

Orta üst seviyeye hitap eden bir model konumundaki Nokia 7.2, önceki nesillere göre biraz daha farklı bir tasarıma sahip. Muhtemelen Nokia’nın bundan sonraki modellerinde sıkça yer vereceği yuvarlak kamera yuvası dikkat çekiyor. Parmak izi okuyucu bu yuvanın altına konumlanmış. Ön kısımda ise çentik tasarımı ve ince ekran çerçeveleri görünüyor.

Nokia 7.2 modelinde 6.2 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Snapdragon 710 yonga seti ile tatminkâr bir performans sergileyecek olan modelde 6GB RAM şimdilik bilinen tek seçenek.

Zeiss destekli üçlü arka kamerası ile iddialı olmaya çalışacak Nokia 7.2 modeli her zamanki gibi Android One programına dahil. Telefonun tanıtımı 5 Eylül tarihinde yapılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim