Nöbetçi bakan uygulaması bugün başladı!

TBMM'de her hafta için üç "nöbetçi bakan" uygulaması bugün başladı. İlk gün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk nöbetçi bakan olarak TBMM'de Milletvekilleri ile görüştü.

F5HABER F5HABER
Nöbetçi bakan uygulaması bugün başladı!

AK Parti’li milletvekillerinin Kızılcahamam kampında ‘bakanlara ulaşamıyoruz’ eleştiri üzerine gündeme gelen ‘nöbetçi bakan’ önerisi hayata geçti.

İlk gün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk nöbetçi bakan olarak TBMM'de Milletvekilleri ile görüştü. Bugün (Çarşamba) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Perşembe günü ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum nöbetçi bakan olacak.

TBMM Genel Kurulu'nun çalıştığı salı, çarşamba ve perşembe günleri "nöbetçi bakan" Meclis'te olacak.

179 NOLU ODA

Ekim ayı programı kapsamında 23 Ekim Çarşamba günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 24 Ekim Perşembe günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 30 Ekim Çarşamba günü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 31 Ekim Perşembe günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "nöbetçi bakan" olarak Meclis'te bulunacak.

Görüşmeler, ana bina zemin katta bulunan 179 nolu odada gerçekleşecek. Bu oda ‘Nöbetçi bakan odası' olarak hazırlandı ve Milletvekillerine de ‘'Sn. Milletvekilleri ana bina 179 nolu odada nöbetçi bakanlar ile görüşebilir'' mesajı gönderildi.
 
 


 
 
 

SONRAKİ HABER