Görüş Bildir
Haberler
Nikah Salonunda Polisi Aradı: Zorla Evlendirilmek İstenen Genç Kadın Polis Baskınıyla Kurtarıldı

etiket Nikah Salonunda Polisi Aradı: Zorla Evlendirilmek İstenen Genç Kadın Polis Baskınıyla Kurtarıldı

Ulaş
30.06.2020 - 12:23 Son Güncelleme: 30.06.2020 - 13:00

Adana'a zorla evlendirilmek istenen 22 yaşındaki genç kadın nikah töreni sırasında polisi arayarak yardım istedi. Polis, nikah salonuna baskın düzenleyerek genç kadını kurtardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceylan B. (22) annesi ve yakınları tarafından bir kişiyle evlendirilmek üzere Seyhan Belediyesi Nikah Müdürlüğüne getirildi.

Ancak Ceylan B. evlenmek istemediği için tören sırasında polisi aradı.

Ancak Ceylan B. evlenmek istemediği için tören sırasında polisi aradı.

Genç kadın 'Beni zorla evlendirecekler, şu an Seyhan Belediyesi Nikah Salonundayız, ben evlenmek istemiyorum beni kurtarın' diyerek yardım istedi.

Bunun üzerine polis ekipleri nikah salonuna baskın düzenledi.

Bunun üzerine polis ekipleri nikah salonuna baskın düzenledi.

Polis genç kızı salondan dışarı çıkartıp dinledi. Bu arada genç kız gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın yakınları ve annesi de hem olayı görüntüleyen basın mensuplarına hem de polislere tepki gösterdi.

Genç kız uzun süre polis arkasında gözyaşı döktü. Polis koruma altına aldığı genç kızı bir süre sonra araca bindirip polis merkezine götürdü. Polis daha sonra ifadesini almak için anneyi de polis merkezine götürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
946
402
259
36
26
24
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kız cesaret edip polisi aradı polis görevini yaptı evlenmekten kurtuldu ifadeler alındı herkes evine dağıldı ya sonra? işte asıl mesele burda başlıyor ya son... Devamını Gör

Gözünü karartı ve kaçtı bir miktar parada buldu belli bir zaman geçirdi ve para tükendiya sonra? Türkiye cumhuriyetinde kadınların resmi verilerle çalışma ... Devamını Gör

Son Mühendis

1- Kızın yüzü blurlanması gerekir. 2- Kızın adı soyadı A.S. gibi kısaltmayla gösterilmesi gerekir. Aq. Haberciliği de biz öğretelim. Bir boku da başarın ya.

Nurettin Bayar

damad denen yaratığın adını bile yazma, görüntüsünü çekme, ama kızın adını, sanını, yüzünü alenen göster, bu mudur habercilik..

Seina Christie

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.