Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Nikah Osman’ın doğduğu yerde

Oyuncu Ebru Şahin ile dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman’ın düğün detayları netleşti. Çiftin nikah töreni cuma günü damadın memleketi olan Kuzey Makedonya’nın Ohri kentindeki Ohri Gölü üzerinde yapılacak

Televizyon ile basketbolun yıldızları evleniyor. Geçtiğimiz aylarda aile arasında nişanlanan Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın düğün hazırlıkları tamamladı.



Çift resmi imzayı; Cedi Osman'ın doğduğu Kuzey Makedonya'nın tarihi şehri Ohri'de atacak. Tören cuma günü gölün üzerinde bir teknede kıyılacak.



Ohri, Kuzey Makedonya'nın en büyük sekizinci kenti. 42 bin nüfuslu şehir, Ohri Gölü kenarında turistik bir bölgede...

DÜĞÜN ÇEŞME'DE YAPILACAK
Kuzey Makedonya'daki törene sadece çiftin çok yakın dostları ile aile üyeleri katılacak. Düğün töreni ise Türkiye'de, ikilinin tanıştığı Çeşme'deki bir beach'te yapılacak. 7 Temmuz tarihindeki kutlamaya katılım fazla olacak. Düğünün keyifli geçmesi için organizasyon ekibi seferber olmuş durumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA